Travel stories

Khao Lak

december 28, 2016

Hej från en balkong med havsutsikt i Khao lak! Haha ibland är livet tungt’. Jag sitter nyduschad… något bitter över att dagens massage inte blev av då alla massageställen av någon oklar anledning var fullbokade just idag. Dagens största dilemma, men ska nog överleva ändå ;)

Den 24:de, där på kvällen, satte vi oss på flyget och 11 timmar senare vaknade vi upp här borta i Thailand och ytterligare några timmar senare hade vi checkat in på Moracea hotell.

Som vanligt när en reser med mig så stod mat som prio samma sekund som vi satte ner våra fötter på hotellet vi nu ska spendera de närmsta två veckorna på.

Vädret, som jag innan oroat mig för, är trots allt riktigt fint. Och behagligt! Några moln på himmelen men trots det och SPF 50 är jag fint bränd. Fläckvis över delar av kroppen hahah.

Dagarna fram till nu har mestadels bestått av att äta, sova, sola och ta massage. Men idag var det slutet på lugnet nu när familjen kom ner och mötte upp oss för att fira Nyår! 

Alldeles snart ska vi börja göra oss i ordning och sedan springa ner på stranden för middag på vårat nya favvohak. Ha det så bra till dess!

Och ps. Om någon har några bra utflyktstips från Khao lak så tas de tacksamt emot! Åtminstone en utflykt ska vi orka med, frågan är bara vad vi ska göra ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply