Kontakt

Information om inläggen på matkreation.se

På matkreation.se så förekommer det sponsrade inlägg, dessa inlägg är markerade som sponsrade i början av texten med raden ”I samarbete med….”  Produkterna som förekommer i de sponsrade inläggen är uteslutande produkter jag själv provat, gillat och därför vill tipsa Er om. I flertalet inlägg länkar jag till produkter som använts, dessa är ej affiliatelänkar (om det inte anges) utan endast en indikation på vart Du som läsare kan köpa produkterna, precis som jag själv gjort. Länkarna anges av den enkla anledningen att jag vill förenkla för Er om ni hittar en produkt ni önskar prova.

De produkter som förekommer i inlägg som är sponsrade är först och främst märkta som sponsrade och är produkter jag personligen står för till 100%, tycker jag inte om en produkt, skriver jag inte om den. As simple as that.

Önskar ni komma i kontakt med mig angående produkter, sponsring eller om ni har andra frågor eller funderingar så är ni mer än välkomna att kontakta mig på info@matkreation.se eller genom kontaktformuläret här nedan :)

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande