Health stories

Latest from Insta BILDBOMB

april 16, 2015

IMG_0268 IMG_0286

IMG_0176 IMG_0177

IMG_0181 IMG_0183

IMG_0175 IMG_0179

Dagens benpass kan sammanfattas med två ord. Eufori och spyfärdig. Och PB. Så tre ord. Hela mitt träningsupplägg är uppbyggt på ett förträffligt sätt, måste jag ändå säga. Tunga böj med få reps kompenseras upp med högreps på resterande övningar. Dagar med fler böj eller marklyft, kompenseras vanligtvis upp med färre reps på resterande övningar. Så treorna på dagens schema vägdes fint upp med 16 reppparna på benspark och vadpressar. Hej mjölksyra. Efter sammanlagt 7 set bak- och frontböj fick jag det fina infallet att lasta ytterligare vikter på mitt sista set. 7or i frontböj, hela 5 kilo tyngre än mitt PB och alla 7 böj satt. Med fullgot djup. The strength is with me at the moment. Att känna styrkan ens egna kropp kan besitta är ganska empowering.

Under gårdagens axelpass slog det mig; om jag räknar ihop samtliga timmar som har spenderats på att bygga upp mina axlar, hur många skulle det då bli?

Vilket är en ganska befängd tanke egentligen. Så ytligt men ändå så mycket mer. Sammanlagt en himlans massa timmar på att utmana psykets gränser. För utveckling kräver utmaning.

Att bygga muskler tar tid, att utvecklas tar tid. Oavsett vad du gör. Vilket du måste låta det få ta. Jag har långt kvar, men jag har också kommit långt. Vilket egentligen är varför jag fastnade så hårt, har du mycket att ge kommer du få mycket tillbaka. Av dig själv, till dig själv. 

Och på tal om någonting helt annat så upptäckte jag till kvällens stora glädje det här med frysta örter. Efterbliven som jag är. Men hur väldigt smidigt var det inte att använda färdig hackad chili och koriander i samtliga 8 matlådor som slängdes ihop som kvällsprojekt?!! Att jag liksom inte provat det tidigare. Och framförallt billigt. Och jag slipper chili på fingrarna som av någon anledning alltid lyckas hitta sin väg till mina ögon någon timme senare. Så dagens tips är helt enkelt, frysta örter.

Imorgon får ni recept på ett hälsosammare alternativ till snabbmat. Trevlig kväll!

IMG_0275 IMG_0276

IMG_0273 IMG_0271

 

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply