Life stories

Life stories

mars 29, 2016

Efter ungefär världens sämsta morgon har jag insett att dagen inte tycks bli bättre. Att bråka hemma innan klockan 9 på morgonen är inte optimalt för en fin dag. Men sådant hör till livet när två personer ska bo under samma tak, ibland slår det slint och jag inser att även förhållanden faktiskt kan ha dåliga dagar. Just de dagarna är bara lite sämre, än en allmänt dålig dag. Lyckligtvis är vi hyfsat förskonade från bråk, men det gör det inte bättre när de väl uppstår. Och så vaknade vi upp till REGN idag också. Bara en fet suck, så känner jag idag.

Det värsta är ändå oron som skapas i kroppen efter ett bråk, min ångest blir påtaglig och det ända jag vill är att umgås med varandra. Men typ verkligen ändå INTE haha. Ni vet när man blir arg och lägger på telefonen mitt i ett samtal? Ringer de upp igen blir man sur för att de liksom inte förstod piken med att få luren slängd i örat. Men ringer de inte upp blir man sur för det lilla gensvar man fick på sitt tydliga ilskeutbrott. Schizofrent beteende. 

Istället ska jag fokusera på det som är bra i livet just nu.

Ombre Ombre blonde

Bilder från en gladare jag i helgen som var. Mitt hår har ljusats upp ytterligare några nyanser. Färgen börjar nu likna det jag vill ha. Och lent är det, Olaplex behandlingen fungerar verkligen! 

Påsk IMG_9686

När jag hittade bilden på mig vid tidpunkten jag bestämde att saker och ting bara inte fungerade längre, att jag behövde göra en major livsstilsförändring, börja äta på riktigt och i samma veva fann glädjen till styrketräning slog det mig verkligen hur långt jag kommit sedan dess. 

Det tänker jag också fokusera på idag. Jag väger mer än jag någonsin har gjort, men är samtidigt tryggare i min egna kropp än jag någonsin varit. Jag har en stark tro till behovet att stanna upp och reflektera över vägen man valt, för att se att man valt rätt. Jag har det, det blev bra tillslut.

I helgen väntar poseringsträff med tjejerna från MM Sports Team, så det ser jag fram emot och nästa helg har vi gjort det omöjliga (med hjälp från pappas kontakter) och haffat oss ett bord på Punk royale. 

Visst tusan finns det ljusglimtar, jag har bara lite svårt att se dem just idag. 

Mitt huvud ska nu få vila och jag och mitt pissiga humör ska släpa oss till gymmet, det är faktiskt en befriande tanke att få sätta i lurarna och låta kroppen jobba.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda Assarsson mars 29, 2016 at 5:30 e m

  Känner igen det du beskriver om oron i kroppen efter ett bråk, ingen bra känsla alls ?
  Men den brukar ju gå över när man pratat ut och bråket är ett minne blott.. ?

  Vilken resa du gjort! Otroligt bra att du tog beslutet att förändra livsstilen, för idag strålar det om dig och du sprider energi och sundhet omkring dig!! ?
  Du är en förebild! ??

  Imorgon är en ny dag och då är dagens bråk historia!

  Hoppas du får en fin kväll trots allt ?

  • Reply matkreation.se mars 30, 2016 at 11:47 f m

   Haha ja det har du helt rätt i! Ibland kan det även vara bra att rensa luften hemma med, och mycket riktigt blev det betydligt bättre!

   Vad glad jag blir av dina ord, tack snälla snälla Linda! :)

  Leave a Reply