Health stories

Life updates ;)

september 7, 2015

sommarkväll kopia 3 sommarkjol

Jag lever, jag gör det ;) Men det är mycket nu, i lurarna rullar Melissa Horn, som alltid när jag behöver varva ner, koppla av och koppla bort. Projekten nästan staplas på hög just nu och det är svårt att sortera och prioritera när ett av projekten är större än dem alla tillsammans. Att sälja vår lägenhet, det bara måste göras. Tills det är klart får inläggen här vara få, orken räcker inte till allting just nu och det är mer tärande än vad jag trodde att byta hem. Och då har vi inte ens börjat planera renoveringen och inflytten i den nya lägenheten… 

Dieten rullar på och märks knappt av, av den anledning att jag inte hunnit känna efter. Styrketräningen känns bättre än någonsin och så länge den starka glädjen till träningen är kvar mår jag precis så bra som jag vill må :) Veckans formbilder är tagna och slutsatsen jag drar av dem är att jag antagligen är blekast i stan, framförallt efter att ha spenderat två veckor i Frankrike i somras?! Oklart.

IMG_6051 IMG_6060

Förvånansvärt få timmar har annars spenderats i köket, kombinationen av att precis ha klivit på en tävlingsdiet, och det faktum att lägenheten liksom varit visningsklar. Spisen har skrubbats obeskrivligt många gånger, vilket sällan framkallar mat och baklust. Men de där förbannade aprikoserna som stått framme för båda visningstillfällen, de där jag misstänkte ingen skulle äta, har jag beslutat att baka kaka på. Så det blir kvällens projekt.

Men till nästa gång, trevlig kväll allesammans :)

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply