Health stories

Live the life you love

november 7, 2014

4555_live_the_life_you_love_copyTrots den helt brutala förkylningen som jag åkte på så mår jag förvånansvärt bra idag, jag har suttit hela dagen och väntat på den där smällen som förr eller senare brukar komma när man äntligen kopplat av, men den kom aldrig. I am cured. Och dålig karaktär som jag har blev det ett träningspass. Mitt problem är det omvända, jag har svårt att se vart min gräns går. När jag borde börja dra i bromsen. Enligt det nya träningsschemat har jag två vilodagar, men å andra sidan dubbelpass flera av de dagar jag faktiskt tränar. Min utmaning är att acceptera att jag behöver vila, att ibland inte göra någonting. Alls. För det behövs det med.

Det är märkligt det här med styrketräning. I mångas ögon en oförstående sysselsättning, jag köper det. Och börjar du blanda in komponenter som kostscheman, kosttillskott och näringstajming så blev det hela väldigt komplicerat. Och så mycket mer än en sysselsättning, det är – för mig- en livsstil. Precis som för många andra. Och sedan finns det precis lika många som väljer en annan livsstil. Just live the life you love, så enkelt är det. Givetvis krävs det tid, planering och uppoffringar. Varje dag är inte smärtfri, men det hela blir värt det. Oavsett vad du gör kommer du dagligen behöva göra val, val som förhoppningsvis leder dig dit du vill.

Efter första dagen på träning- och kostschema kan jag inte annat än att njuta av den tid jag har framför mig. Muskler ska byggas och svetten ska rinna. Det hela känns så bra, en början på det jag länge drömt om. Och hur bra jag väljer att bli från och med nu är helt upp till mig.

Live the life you love.

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply