Health stories

Loka likes candy

maj 26, 2015

loka

Ni har antagligen redan sett Lokas nya satsning, Loka likes candyhalva instagramflödet är liksom spammat. Och här kommer mitt bidrag, för Loka har gjort det igen. Vi alla minns väl Lokas tidigare succé, Loka likes old school. Eller var det bara jag som var som frälst?! Att jag återigen skulle få smaka på Rosa svampar, eller hallon/ lakrits Skallar trodde jag inte. För ja, givetvis fick jag under kvällens power walk även tag på just den tredje smaken. Skalle. 

Smaksensation. De smakar precis som namnet tyder, godis. 

Ännu har jag inte hittat dem på i matbutiken, men det dröjer väl inte länge. Än så länge, har i alla fall jag, endast hittat dem på pressbyrån. Och jag ser mig själv redan som en trogen kund. Kan väl även tänka mig att Loka räddar många liv på diet ;)

Men alla tummar upp för dessa nya tillskott på dryckeshyllan. Ett hett sommartips! 

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply