Life stories

Long time no see och vacay in France

juli 11, 2017

Här har det varit tyst ett litet tag. Med ett litet tag menar jag en ganska lång tid. Främst beror det på att livet har rullat på högvarv, ända sedan examensdagen skulle jag säga.

Den sista veckan av skolan var intensiv med slututställning och några sista avskedsfester. Den stora dagen kom och jag plockade efter världens bästa år hem Mynewsdesk PR-stipendie. Visst var pengarna ett härligt tillskott efter ett år på CSN men framförallt var det en sista, stor, bekräftelse på det jag under året känt – att jag hittat helt rätt.Och jag har fått jobb! Haha på den tiden jag varit borta har det hänt mycket bakom kulisserna. Veckan efter sista dagen på Berghs klev jag in på Prat PR som juniorkonsult, att få jobba med kunder som Risenta, JYSK och NIVEA är nästan lite som en dröm ;)

Det har varit mycket med andra ord. Men visst ska uppdateringarna bli fler.

Men en får lite semester också ;) Familjen är nu installerad i huset i Cabris, strax utanför Nice. Och här skall vi stanna till lördag. Soliga dagar varvat med ett överflöd av vin och makarons, så kommer veckan se ut. Ett kort, kort träningspass betades av imorse och snart hoppar vi alla in i bilen och beger oss bort mot sjön vi sett från vår terass. En knackig GPS och en chaufför med en stark övertro på sig själv brukar sällan kunna gå fel :o

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply