Health stories

Luciapokalen Bildbomb

december 8, 2015

En skulle kunna tycka att det liksom räcker med bilder nu. Att vi liksom förstått poängen och har sett tillräckligt, men här kommer ändå ett inlägg med en bildbombdeluxe. Främst för att jag har så mycket bilder att jag inte vet vad jag ska göra av dem, och delvis för att jag gillar foton och vill försäkra mig om att de finns på en trygg plats, aka min blogg – om min dator skulle få för sig att krasha. Vilket den gjort flertalet gånger tidigare.

Jag har haft svårt att acceptera att tävlingssäsongen är över, inte på grund av det som jag vet många upplever – En tomhet, en tomhet inom sig när målet man länge haft i sikte har passerat. Men riktigt så är det inte, förmodligen för att mina tankar genast las på vår lägenhet som vi jobbar natt som dag med för att hinna få klar innan vår inflyttningsdrink på lördag. Och för att julen närmar sig, och sedan väntar en vintersemester. Och receptlistan är lång, på sådant jag velat baka. Och främst för att jag har en sådan hunger efter utveckling, jag vill – verkligen – komma tillbaka snäppet större och vassare. 

Men jag har svårt att acceptera att det är över, för att jag hade så otroligt kul där uppe. Det kändes liksom rätt. Tankarna nu drar mig mot tävling våren 2017. Det känns som en rimlig tid för mig att hinna utvecklas till, och redan igår var jag tillbaka i gymmet, starkare än på länge. 

Och i köket! Chokladfudge med rostade nötter fick inviga vårat nya kök. Så jag väntar med spänning på att klockan ska slå 17 så jag får bege mig hem för en provsmakning. Men färdigpratat för idag…

Väl framme i Göteborg, efter en sisådär 9 timmars resdag var det bara att bege sig till min sena inregistrering och därefter in i spraytanningen som siste man på plats. Därefter väntade det efterlängtade glaset med vin, nere i hotellbaren iförd mjukisbyxor, raggsockor och tre tröjor. 

 

GöteborgVitt vin

Sedan somnade jag gott, mellan syster och pojkvän. Lite skevt, men väldigt mysigt. På morgonen därpå började sedan dagen klockan 7, med ytterligare ett lager spraytan, hårfix, sminkning och därefter var det bara att plantera sig backstage, limma bikinin och sedan börja pumpa upp. 

Bikini fitness Luciapokalen

Backstage Backstage LuciapokalenBackstage coachLuciapokalen 2015

Dagen var lång, längre än DC och mycket väntan. Vilket i praktiken innebär mer tid att börja känna av nerverna och när det var dags att bege sig mot scenen slog dem hårt, men när jag tog det första steget ut på scenen som förövrigt var gigantisk (!!) släppte det helt, och därifrån var det bara så in i helvetes jädrans kul (förlåt…)! :D

_smal_15lpgbg_1882 _smal_15lpgbg_1892 _smal_15lpgbg_1941_smal_15lpgbg_1935

_smal_15lpgbg_3285 _smal_15lpgbg_3235

Min nummerlapp hade jag, i hopp om att inte bli tillsagd att den inte syns på grund av min vridna poseringen, satt fast på höften. När det sedan var dags för First Call out plockades den ena tjejen fram, efter den andra. Men inte jag, något besviken fortsatte jag att le men när domarna sedan började se förvirrat mot scenen förstod vi att något hade gått fel.

Och det kan, möjligtvis ha varit så att jag fått för mig att jag var nummer 64, vilket jag då inte var. Jag var nummer 63, det numret som hade glömt gå upp i call outen haha. Så det vara bara att hasa sig upp där, efter en liten poängtering om att det var mig vi saknade. Så yes, jag kom med där :D 

T-walken gick bra, jag missade någon sidoposering och självklart har jag en hel del att förbättra men you live and you learn och allt som allt, kändes det bara så jävla bra.

_smal_15lpgbg_3752 _smal_15lpgbg_3755

Jag slutade sedan på en tredje placering, med ett poäng från tvåan och två poäng från ettan. Vilket jag är så fruktansvärt nöjd över i min andra tävling.  

På kvällen hade vi sedan bokat bord på La Sombrita, Tapas stod på menyn #sugenpåallt. 

Sangria Olivia

Middag Tapas Vinkväll Kärlek ViRäkor Laxrullar Korv Friterad cammenbert Dadlar med baconTapasmiddag

16 rätter senare, tyckte vi liksom ändå att efterrätt, det vore ju något.

Chokladtårta Citron cheescake

Men asså, behöver jag förklara att det var en matfest där inne haha. Mätta och belåtna avslutade vi sedan kvällen, några kilo tyngre än innan och begav oss hem för att börja ladda inför frukostbuffén dagen därpå.

Som smakade ljuvligt! 

Sedan var det bara att plantera sig i bilen igen, denna gång med tillhörande färdkost och inte med en flaska vatten som på bilresan ner. 

Cashewnötter

WOW vilken helg, helt magisk.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply