Life stories

Midsommar

juni 26, 2016

Haha Nu har vi återhämtat oss efter midsommar. Eller snarare så har vi väl kanske ägnat hela dagen åt att kompensera för gårdagens mående. Här har det både hunnits med ett besök på gymmet, vi har städat, tvättat, ordnat matlådor och duschat katterna. Jag hann till och med se ett avsnitt av The bachelorette här med Hanna, förmodligen sommarens mest effektiva dag yepp. 

Processed with VSCO with a5 preset

Midsommar var hur kul som helst ute på Storholmen. Men den började möjligtvis något stressigt…

Processed with VSCO with a5 preset

En tog helt fel på klockan och stod, mitt i benpasset, när jag får ett sms med en förfrågan om jag snart var redo…. Och det var jag ju givetvis inte. Det var bara att springa hem, sminka sig samtidigt som jag emellanåt hann ta en tugga ris och köttfärs som sedan kunde sköljas ner med lite vin hahaha. Multi-taskarn här va hehe.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Okej vi hann med nöd och näppe med lidingöbanan som tog oss till båten, som i sin tur tog oss ut mot Midsommarfirandet.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Jag och Hanna fick hjälp i köket med att rodda lunch till 20 pers på tre spisplattor men det gick ihop och maten flög ut. Lunch, snapsvisor och jadajada… Sedvanlig midsommar lunch skulle jag väl säga. Haha men vi alla konstatera att midsommarmat, faan är gott alltså.

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Efter maten drog vi ner till vattnet för ett kvällsdop, och med vi menar jag inte mig själv nej… Därefter spenderades resten av kvällen vid dansbanan fram till klockan 02:30 när taxibåten kom för att ta oss till fastlandet igen…

Processed with VSCO with g2 preset

Där vi klev iland och påbörjade världens längsta promenad hem… Det måste varit någon form av rekord i hur lång tid det tar att promenera en kilometer hahaha. Men summa summarum, bästa midsommarkvällen på länge och när klockan slog 05 hade jag länsat kylskåpet hemma så jag och mannen kunde få gå och lägga oss ;)

nyttig skagen

Gårdagen spenderades med andra ord i soffan, mannen här beställde hem både pizza och kebab och jag tryckte en förpackning Add.Ice cream och några avokado med hemmagjord skagen – en av oss mådde med andra ord bättre än den andra.

Nu väntar soffan för min del här… Och kvällsmål :D

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply