Workout stories

MM Sports bikiniträff & dödens benpass

september 4, 2016

Processed with VSCO with a5 preset

Då bjuder vi på en dagens genom mobilen igen då, i brist på mitt konkande av systemkameran. Jag fick revansch från gårdagen haha! Det är något otroligt vad en kan hinna med på en dag, när en inte är bakis. Visserligen har jag konstaterat att mitt non-stop sovande även kanske berodde på det faktum att jag snittat 5 timmars sömn per natt de senaste veckorna. Score!

Morgonen började med Teamträff med MM Sports på Gymmet Stockholm. 

Processed with VSCO with a5 preset

Min supervridna frontpose har vi försökt justera lite men då jag vill behålla en vridning som känns naturlig för min kropp så har vi bara twerkat den lite – men nu måste jag bara börja nöta in den nya versionen haha.

Processed with VSCO with b6 preset

(Nemmen-haha okej, you got me, visst är det ryggen som jag samlar mitt offseason-hull på. Japp!) Nu var visserligen backposen en av de poser jag hade lättast att framhäva min fysik i men visst är även jag ett fan av den mer graciösa poseringen som införts, även om den är något klurigare.

Efter några timmars posering så var det bara en hem och käka, plugga och ladda om inför dagens benpass med pappa ute på SATS Gärdet.

Processed with VSCO with a5 preset

I två timmar nötte vi ben tills det var dags att åka hem för söndagsmiddag. Ganska direkt efter passet kände jag träningsvärken komma så jag har mina aningar om hur morgondagens ben kommer må.

Dagens benpass såg ut som följer: 

Marklyft 5×4

Sumo mark 2×15

Frontböj 5×3

Hipthrusts 12×4

Benpress 12×3

Raka mark med hantlar 12×3

 

Benspark 12×4 supersettat med

utfallsgång 3 set

 

Legcurl 12×4 supersettat med

abductor 12×4

Döden! Redan efter en timmes mark- och böjande kände jag att jag var svimfärdig men fy faan vad det är kul med benträning! Nu är träningsväskan packad för ett armpass imorgonbitti och sedan blir det en lång dag i skolan som avslutas med att sätta sig och skriva Renée Voltaires troliga affärsplan eeeeeh, japp hah vi får se hur det där går.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply