Life stories

Nextory kampanjkod: Fira in våren med soliga powerwalks

mars 15, 2016

Ljudbok mobilen

Sponsrat

I samarbete med Nextory har jag nu ett erbjudande till er som liksom inte riktigt läser särskilt mycket böcker. Eller visst får även ni också ta del av det här erbjudandet, ni som läser alltså, men framförallt vill jag slå ett slag för det här med ljudböcker. 

Jag läser inte särskilt mycket, förmodligen för att jag tillbringar så vansinnigt många timmar framför datorn i och med att jag både jobbar och pluggar framför en skärm. När jag väl är klar för dagen är typ det sista jag vill göra att plocka upp en bok. Visst har jag hört att det ska vara avkopplande, enligt vissa. I’m just not feeling it.

Men jag plöjer en hel del ljudböcker under året. 

Nextory

Filippa 11 år hade en grej för Harry Potter. Ett maniskt beroende kan vi kalla det.

Det finns två bokserier jag blivit som besatt av. 

  1. Harry Potter
  2. Morden i Fjällbacka

Men på den här tiden fanns liksom inte Ipod, Ipad eller Iphone. Nej, istället spenderade jag dygnets vakna timmar med en walkman i handen haha. Hette de så? De där kasettspelarna?!

Och innan det var det den portabla CD-spelaren som vägde som en kloss och jämt slog mot magen när jag sprang runt med den i den där fickan man hade på framsidan av Hoodietröjan ni vet. För Hoodies, de var jag också besatt av. 

När jag bytte från min Nokia 3310 (alltså ha ha) till en något mer kapabel telefon minns jag hur lyrisk jag var över att kunna ladda ner och föra över ljudböcker in i mobilen. Det var typ det bästa som hänt mig under denna tid. 

Men nu behöver vi inte ens göra det. Istället har vi Nextory med tusentals böcker att lyssna på (okej, och läsa) direkt i mobilen eller paddan. 

Jag lyssnar främst på ljudböcker vid två tillfällen under dagen. 1. När jag är ute och promenerar (både avkopplande och underhållande att dra igång en bra bok när man snörar gympaskorna).

Och 2. När jag ska somna för att undvika störande ljus från tv:en (och med funktionen sleep-timer stänger ljudboken av sig inom den tid man anger så den inte rullar hela natten).

Med koden MATKREATION ger jag, tillsammans med Nextory, dig chansen att läsa och lyssna på tusentals böcker helt gratis i en hel månad. Det är ingen bindningstid så när din gratis-månad är slut så väljer du helt enkelt om du vill fortsätta eller säga upp ditt abonnemang. 

Jag brukar aktivera mitt konto när jag reser utomlands för att lyssna på ljudbok på stranden och sedan avaktivera kontot om jag vet att jag en tid framöver inte kommer hinna lyssna. Ni kan sedan välja om ni vill ha ett abonnemang för 99, 199 eller 249 kr per månad – och även detta går självklart att ändra.

Just nu jobbar jag mig igenom Liza Marklunds serie om journalisten Annika Bengtsson och visst blir promenaderna lite längre med en bra bok i lurarna.

Rabattkod till Nextory

Det är superenkelt att ta del av erbjudandet (jag rekommenderar att ni registrerar er via en dator) och det ända ni behöver göra är att:

  • Klicka här
  • Skriv in koden MATKREATION som ger er en månads gratis lyssnande
  • Se till att ni har erat konto- eller kreditkort tillhands (det kostar inget, men ni reggar konto med erat kort)

Vill ni sedan inte förlänga abonnemanget efter er provperiod så säger ni enkelt upp det, annars låter ni det löpa vidare för att fortsätta lyssna på böcker i mobilen!

Och har ni några boktips på bra böcker så hojta till! Jag har några dagar i Italien i sommar att slå ihjäl haha ;)

Koden är giltig fram till sista juni. Happy listening!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Vegetarisk soppa med glutenfritt bröd | Matkreation.se maj 27, 2016 at 11:39 f m

    […] dra igång en ljudbok, med den finfina funktionen sleeptimer så boken slipper rulla natten lång. Här har ni länken och instruktioner till hur ni laddar ner den gratis […]

  • Leave a Reply