Life stories

Nytt från Nicks, Spinngalan och allt där emellan

november 28, 2016

nicks-kexchokladJust nu står två balla tjejer från Sony music framför mig och föreläser. Eller jag tror att dom var från Sony music, jag är inte särskilt intresserad av musik så jag hängde kanske inte med helt hundra. Lite skam på mig där. Det är måndag och jag kan för första gången på länge säga att jag faktiskt är helt utvilad, en nykter helg ger dom fina resultaten. En lugn men samtidigt händelserik och härlig helg har det varit.

Förra veckan trillade ett paket från Nicks hem till mig, tidigare Nutri-nick, namnet är något lättare att slänga sig med nu. Tycker jag nog ;) 

sockerfri-choklad nicks-sockerfria-choklad

Allt möjlig ätbart, främst i chokladform, låg där i. Sockerfri choklad tycker jag nog de flesta kan göra bra nu för tiden. Men dessa Sport-crunch var exemplariska. Vaniljen var helt klart en favorit och den senaste veckan har de fått agera både frukost, mellanmål och lifesaver. Fint näringsvärde har de också, dessa får nog en bestående plats i min väska. 

berns

I torsdags var det branschgalan Spinn som vi i PR-klassen på Berghs varit med och roddat. The big night blev senare än vi alla trott men det var kul att se alla vinnande bidrag. Jag förstår dock inte riktigt när jag blev officiell fotograf, lite nervöst var det allt att fota alla vinnare för samtliga pressmeddelanden som skulle skickas ut. 

dsc_5573 dsc_5787

Berns har aldrig varit så fint som det var i torsdags, eller så var det så att jag aldrig varit så med i matchen medan jag är på Berns som jag var i torsdags haha.

dsc_5886 dsc_5872 dsc_5781

Mellan alla vinnande bidrag och mingelbilder bråkade vi i klassen om vem som kunde knipa mest tid framför kameran. Jag hamnade förvånansvärt ofta ändå bakom kameran. 

I fredags var det Fitnessfestivalen och närmare 5 timmar Bikini-kollande med min fina Tävlingsdejt. Inspirationpåfyllning ännu en gång. På lördagen satt jag hemma med tentaplugg och sedan blev det en myskväll hemma med Olof som jag misstänker börjar glömma bort vem jag är ;) Söndagen spenderades sedan med plugg tillsammans klasskompisar på den oförskämt dyra Taverna Brillo, sedan slängde jag mig hem för att hinna med pappa och bilen till SATS Gärdet innan helgen sedan avslutades med familjemiddag.

Efter att jag lyssnat klart på Alan Walkers PR strategier för genomslag så ska jag iväg till Number10 för att få höra mer om min nya praktikplats. Händelserika dagar och jag börjar nu officiellt räkna ner dagarna till att jag får min efterlängtade semester i Thailand. Det ska inte bara bli skönt, det är typ mer eller mindre nödvändigt nu ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply