Kitchen stories

…Och vinnaren är

mars 28, 2016

Jag kan inte hjälpa att min mage tycks kurra allt högre desto mer svar jag läser från ER! Det är fascinerande att se allas svar, de är så olika. En sista måltid säger liksom en hel del om en som person. Personligen hade jag nog gått på några av era svar; ett ihopplock av allt det där extra fina i livet. Haha jösses, det var ju det jag valde efter dieten… Som kändes som min första måltid eveeeer typ haha. 

Men efter noga övervägande har jag utsett det svar som jag…. tyckte lät mest spännande? Och faktiskt VÄLDIGT gott (om än helt omöjligt för mig att återskapa!) 

Melita Sara den där ankan lät helt underbar! Så ett stort GRATTIS! (Jag kommer att kontakta dig via mejl)

Vad roligt att alla ni andra var med och jag kommer definitivt prova tillaga en hel del av era sista måltider haha.

Sola

Hur underbart väder bjöd inte Sverige på idag då? Lunchen avnjöts på balkongen med PWOsnack på datorn (har ni inte lyssnat på Mikael Hollstens PWO jidder på youtube-gör det!) i mindre kläder än jag haft på länge hehe. Vilket visserligen kändes mindre lämpligt, framförallt när folk på gatan kom gående i vinterjackor. Men i solen var det varmt idag! 

Därefter blev det ett två timmars benpass. Jag har gjort mitt för idag, känner jag spontant här där jag ligger med benen i högläge. Något groggig.

Ni får ha en fin fortsättningen på denna lediga måndag, så har jag lite spännande recept till er i veckan! ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply