Health stories

Odd Molly home

januari 7, 2016

Odd molly sängkläder

Att åka in och äta råbiff efter att ha satt i en spiral var en fantastisk tanke, i teorin. I praktiken, not so much. Jag kan ha underskattat smärtan som uppstår och efter lite velande fick jag inse mig besegrad och istället åka hem till mamma på en kopp kaffe. Med benen i högläge på köksbordet. 

Vinter

Haha timmarna innan, ännu lyckligt ovetandes om den smärta jag snart skulle få uppleva :p

Istället har jag nu intagit sängläge, det är sådana här dagar jag uppskattar valet att faktiskt införskaffa en tv till sovrummet. 

Och våra nya sängkläder som jag fick av mamma i julklapp är på. Helt magiska. 

OddMolly homeInredning sovrumDet är en speciell känsla att få krypa ner i sängen, med nya sängkläder. Jag är inte så värst mycket för färg, men lila sängkläder inger ett lugn. Älskar dessa sängkläder, från Odd Molly Home.

betongtapet

Felix med. Han var snabb med att krypa ner under täcket.

Cato skrivbordslampa

Och Alex ville vara med när jag fotade vår lampa. Sovrummet går i färgerna vitt, svart, grått och koppar. Och lila nurå :p

House doctor lampa 

Skrivbordslampan fick bli en Cato, i koppar. Samma som vi har som taklampa till garderoben och som vi dessutom har i vitt i både vardagsrummet och sovrummet. Sänglamporna kommer från House doctor och vi kan väl konstatera att det inte är mycket som slår dansk design.

Dödskallen är väl oklar, är det bara jag som tyckte den gjorde sig bra bredvid sängen när man ska sova?! Aja, here it is i alla fall. Vårat sovrum. Den inbyggda garderoben var en av orsakerna till våran sena inflytt. Efter att mannen min spenderat en vecka på att slipa och måla om den gamla garderoben som satt där, gick dörren i baklås. Är det problem nu, kommer det definitivt att bli problem sen. Så ett snabbt samtal till byggjobbarna senare och hela sovrummet var återigen en byggarbetsplats. Men som man brukar sig, man ångrar sällan en förbättring. 

Nu väntar Masterchef marathon, som min gode vän Tivo spelat in. På återseende ;)

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply