Om

When in italy... #predinner#melon#parma#vacation#italy#ootd#outfit#glowkit#snack#ombrehair#ombre#makeup#instadaily#instagood#fitnessmotivation#motivation#inspo#inspiration#healthy#happy#createyourself#lookoftheday#lookofthenight#lovewhatyoudo

Välkommen hit!

Filippa heter jag, as you by now should know ;)

Står jag inte i köket, bakom kameran eller i en sunkig gymlokal hittar ni mig i skolbänken på Berghs där jag försöker skapa min framtid som PR proffs. Typ.

Vad våra kroppar mår bra av är individuellt. Jag tror på en kost uppbyggd av bra och näringsrika råvaror, lagad från grunden. Mestadels i alla fall, för visst slinker det ner annat också – precis som så bör.

Recepten här innehåller ingen gluten, smör eller raffinerat socker, därför att det är det här, främst som glutenintolerant dåra, som min kropp mår bra av – jag vill visa på alternativa sätt att äta och skapa på. Om inte annat, förhoppningsvis inspiration till någon ny smakupplevelse.

Ni får även små ljusglimtar ur min vardag, som till stor del har spenderats i gymmet inför min debut i Bikini fitness 2015 på Decembercupen och därefter Luciapokalen. Min dröm slog in och jag tog en pallplats som trea i båda tävlingarna. Nu satsar jag för en stark comeback (haha förhoppningsvis) höstsäsongen 2017. Fram till dess ska vi äta, bygga och må gott!

Nu är bloggen full av bilder men vill ni se mer av det jag pysslar med hittar ni min portfolio här

Tveka inte att höra av er, om ni har lust ;) Enklast når ni mig via mejl: info@matkreation.se