Travel stories

Open back body

juli 19, 2016

Kvällen spenderas uppe på taket med ett glas prosecco i handen. Med parma och mozzarella som tilltugg. I väntan på grillen. Och förmodligen den bästa semester outfiten en kan ha. En body med öppen rygg.

Open back body

Bh:n är ett minne blott och min lagom solbränd rygga får andas. Imorgon blir det morgonträning och sedan väntar en dag dykandes från klippor igen.

Innan jag åkte fastnade jag och syrran i en diskussion om att trivas i sin egna kropp, och framförallt hur jag lyckas med det med en vikt som tickat upp MYCKET de sista åren. Mina dagar i bikini här borta fick mig att inse att jag förmodligen skapat några knep för mig själv, för att göra just det. Trivas i sin egen kropp. Men mer om det imorgon.

Ville bara kika in och önska er en trevlig tisdagskväll :) Italy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply