Life stories

Ostronkväll, vårsol och häng på Elfvik

mars 26, 2017

Dagen har varit så rätt men också så mycket fel. Ni vet en sådan dag när man möts av på tok för många motgångar men utan att egentligen känna den smäll som du annars hade gjort för att stunderna som varit bra har varit riktigt bra.

Efter min dag med Olivia igår så kom jag hem, bytte om och sprang sedan över till Hanna och Albin med Olof. Som alltid levererade våra underbara vänner en middag av restaurangkvalitet och vi kickade igång kvällen med både ostron och Mojitos! Vinägretten där med gurka ska jag tjata till mig receptet på för den var nästan att döda för ;)

Runt 1 rullade vi hem både mätta och glada med nya planer för idag, gemensamt skulle vi göra ett kollektivt ryck för att ta oss ut i vårsolen.

Sagt och gjort och klockan 13 satte vi oss i bilen och åkte till andra sidan ön, alldeles för många gånger konstaterade vi att det är skamligt av oss att vi gör det så sällan.

För där borta på Elfvik är det ju helt magiskt fint! Där njöt vi av en dyr lunchbuffé och en titt på gårdens alla djur. Jag hittade kaniner jag ville ta hem som var större än våra katter – och våra katter är två monster.  Olof påminde mig försiktigt om balansen mellan djur kontra människa i vårat hem, tydligen bör man inte införskaffa fler djur än man är människor. Något om maktbalansen osv?!

Väl hemma började problemen växa på hög. Ny bank har inneburit många förlorade betalningar och för mycket huvudvärk när man försöker förstå vilka som inte kommit med.

Min externa hårddisk med livets alla bilder verkar ha kraschat.

Bilderna jag skulle ha till Mifureceptet nu ligger på mitt minneskort. Som enligt Olof ligger på kontoret. Ville döda honom där.

Städningen orkade jag inte med.

Matlådor behövde tydligen göras kom jag på här sent på kvällskvisten.

Som tur var kan jag ännu leva på den lycka jag fått av helgen så problemen skjuter jag upp till imorgon. Ja, vi gör nog så ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply