Health stories

PB i böj och ett förbannat bra benpass

mars 26, 2015

IMG_8856 (1)

Min kropp mår så otroligt, fantastiskt dåligt just nu. Alltså just nu, i denna stund. Resultatet av ett benpass som får skrivas ner i historieböckerna, för så fantastiskt var det. Förutom ett personbästa i benböjen (ett stort jävla woop för det) så var vikterna inte de tyngsta jag tagit. Men det är det här med att göra en lätt vikt tung. Kontakten satt där den skulle, jag lekte runt med vinklar på fotplaceringen och den excentriska fasen fick vara något längre. Mina ben är ju ett prioområde, då de verkar ta nåååågot längre tid på sig att förstå det här med att växa. Men bara på de senaste veckorna märker jag skillnad och jag är mycket för det där med att fokusera på framstegen oavsett hur små de än tycks vara. Ni vet, många bäckar små. Att bygga tar tid, jag har sagt det förr – och skulle jag inte glädjas åt de små förbättringarna så skulle jag knäckas över hur mycket jag har kvar. Vilket är det fina med denna sport, du är aldrig klar.

IMG_8926 IMG_8928

IMG_8931 IMG_8927

Det är fascinerande hur jag bokstavligen talat känner när endorfinerna pumpas runt i kroppen. Det är som ett rus, att lyfta. Och någonstans där i benpressen kände jag hur tungt allting var, på ett bra sätt. Men tungt. På schemat stod högrepp, mellan 12-16. Vilket givetvis kan förklara mitt mående på sista bilden ;p

Torsdagspassen är my all time favorite.

Benböj

Frontböj

Utfall i smith

Benpress

Benspark

Vadpress i smith

Fokus framsida lår. Det känns, redan nu. Jag misstänker starkt att min frukostvåffla kan ha bidragit till den jädrans-anamma-energi som plötsligt slog till. Och recept på våffla kommer upp imorn. Till dess, trevlig torsdagskväll!

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply