Health stories

PB i Marklyft

april 20, 2015

IMG_0537

IMG_0572 IMG_0515

 

90 kg. Där satt den. Efter att ha varit uppe och jobbat stadigt runt 77 kg de senaste veckorna så var det lätta lyft idag. Provade 80. Lätt. Provade 85, lätt. Tänkte att nä, nu ger jag mig på 90 kg. Och den gick, lätt.

Mitt mål har varit att ta 3 siffrigt i marklyften, jag är stark i benen. Det borde gå, det kommer gå. Nu i efterhand borde jag ha försökt på 100, men det är trots allt 10kg mer – man ska inte stressa fram vikterna. Men jag känner att jag har det i mig. När tiden känns rätt, då försöker jag mig på det där drömlyftet.

”Strength doesn’t come from what you do. It comes from overcoming the things you once thought you couldn’t do.”

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply