Kitchen stories

Persikomuffin

juni 23, 2014

persikomuffinINGREDIENSER

  • 2 dl glutenfri havregryn
  • 0.5 dl mandelmjöl
  • 1.5 skopa Whey complete persika (45 g proteinpulver)
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 msk sukrin
  • 0.75 dl lågkalori äppelmos
  • 0.75 dl äggvita
  • 1.75 dl osötad mandelmjölk

Persikotopping 

  • 3 färska persikor
  • 1 msk sukrin gold
  • 1 msk koksolja

 

 

 

 

TILLAGNING

Börja med att sätta på ugnen på 170 grader. I en skål häller du i samtliga ingredienser för muffinsen och blandar därefter detta med en stavmixer alternativt i en matberedare. Häll upp smeten muffinsformar, detta blev 9 st muffins. Därefter så hacka persikorna i bitar och blanda dessa med sukrin gold, hetta därefter upp en stekpanna med kokosolja och stek persikorna tills de blir karamelliserade – strö över persikorna på muffinsarna och ställ in dem i ugnen i ca 18 minuter.

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply proteinmuffins recept | Matkreation.se juni 26, 2015 at 11:12 f m

    […] gör jag det lätt för er. Här hittar ni ett recept på Vanilj och blåbärsmuffins och här finns ett recept med Persikomuffins. När man ändå är på gång, […]

  • Leave a Reply