Workout stories

Pitch hos Peak, benträning på morgonen och ett ryggpass på det

december 2, 2016

Morgonen började i squatracket, det var på tok för länge sedan jag böjde och när jag förra veckan skulle dra av några lyft fick jag en smärre chock. Övning ger färdighet sägs det. Och jag har gjort allt annat än att öva på mina böj. Det är tufft att träna ben tidigt på morgonen, ett av veckans pass har flyttats till söndagseftermiddagen – när kroppen spenderat en hel helg med att fylla på med mat. Men dessa torsdagsmornar är verkligen tunga, även för mig som tokälskar benträning. 

Därefter var det föreläsning i skolan med Emma Stjernlöf från Adidas som berättade om varumärket och hur de strategiskt arbetar med allt från influencers till deras kärnvärderingar. Superinspirerande. 

Och på tal om inspirerande så fotade jag i onsdagskväll Women Withs techkväll, nätverket för talangfulla kvinnor inom olika branscher. Vi pratade startups, om att driva eget och stannade egentligen alldeles för länge för en vardagskväll.

skarmavbild-2016-12-02-kl-20-12-31

Efter lunch begav vi oss sedan ut till Värtahamnen och till Peak Performance kontor för att pitcha våra kreativa kommunikationslösningar för deras nya kollektion. Som alltid skakar jag som ett litet asplöv innan men när jag väl ställer mig där uppe och börjar prata släpper allt, skulle nästan vilja påstå att jag trivs där upp. Någorlunda iaf. Det är det här med händerna i sådana fall, jag vet inte vad jag ska göra med dem men idag när jag sysselsatta den ena med att hålla en penna och den andra med att klicka i presentationen så kände jag mig trygg. Även om pennan kan ha varit något oklar.

Och precis innan presentationen spillde jag min lunch på min tröja och satte mig sen på en spik så att byxorna revs sönder. Bra start det där.

Mornings like these Just building some back #priorities#lifechoices#morning#instadaily#gym#gymlife#offseason#workout#workhard#shapeoftheday#ombre#lookoftheday#fitness#fitspo#motivation#fitfam#beachbody#healthy#bikinifitness#healthylifestyle#instagood#createyourself#fitnessinspo#abs#girlswithmuscle#bodybuilding#bikini#bikiniposing#lovewhatyoudo

Träningen går annars bra och det känns som om jag bygger på mig lite ändå, fast det där pendlar lite från dag till dag. Imorse ville jag bara gråta för att jag inte såg någon som helst utveckling medan jag i måndags kände att jag nästan började likna en riktig byggare haha. Psyket är lustigt. Och jag försöker hitta tillbaka till det där måndags-mindsetet ;)

Här kommer i alla fall tisdagens ryggpass som i ett försök att chocka kroppen innehöll lite nytt.

Chins i assistentmaskin 10×4

Latsdrag i maskin 12×4

Rodd i maskin 12×4

T-bar row 12×3

Pullovers 12×4

Sittande rodd i Cablecrossen 10×4

Latsdrag i cablecrossen med rep 10×4

 

Imorgon drar vi igång julkalendern här på Everyday Stories så stay tuned för chansen att fina massa fint!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply anna december 3, 2016 at 7:39 e m

    Kör du någon konditionsträning? :)

    • Reply matkreation.se december 4, 2016 at 12:13 e m

      Ingen kondition, och det är egentligen av två anledningar – jag har så pass svårt att lägga på mig massa så jag vill ha full fokus på att bygga – och, jag har typ inte tid. Eller jag prioriterar det åtminstone inte men jag har ingen lust att styrketräna på morgonen och kondistionsträna på kvällen, men klart det blir en promenad då och då ;)

    Leave a Reply