Travel stories

Pokemon Go

juli 21, 2016

En sitter nu med semesterns, ja gud vet vilket antal vi är upp i nu, glas med prosecco och tuggar på bläckfisk. Även det en råvara som konsumerats i överflöd här borta.

Positano was AMAZINGLY beautiful And just like all the other days it was squid for lunch and in a while the fish is going on the barbeque #vacation#italy#positano#photography#blond#bikini#tattoo#summerdays#semester#dinner#ootd#lookoftheday#ombre#ombrehair#createyourself#ocean#protein#cleaneating#healthyfood#girlswithtattoos#instadaily#instagood#lovewhatyoudo

Dagen har spenderats ute i Positano, så ska aldeles strax sätta mig med dom bilderna från idag. För staden var MAGISKT vacker. Även om jag halvt trodde jag skulle dö på kuppen för att ta oss dit, svettades bokstavligen från fotsulorna när jag tittade ner från stupet på bilresan dit.

Italy Valv Vinglas

Nu väntar vi här på att männen ska grilla fisken som inhandlades idag så vi får middag någon gång ;) … Som serveras med bönpasta då pappa glömde köpa potatisen. Två beställda middagsvaror. En kom hem till huset.

Olof Tattoo

Poolside Svart vit

Att hyra hus är tacksamt, det ger ändå en viss tillåtelse till att hålla en någorlunda rutin. Och för någon som tokälskar rutiner är det här rena drömmen haha.

Till skillnad från förra året i Frankrike har vi gångavstånd till civilisationen och precis vid oss har vi en hamn med en fin promenadsträcka där man kan bada, och en bar vi rekat fram till helgen när singel-syrran kommer ner.

Sorrento Bikini

OCH DET ÄR SÅ JÄDRANS KUL att se miljöerna här borta. Anser vissa. Andra letar Pokemon.

Pokemon jakten Pokemon go Pokemon jakt

Hehe.

Levis 501Italienskt hus

Efter att jag fått nog av nosen ner i mobilen satte vi oss och avnjöt ett glas vin. Det fina med semester, en får dricka oavsett klockslag. 

Italien

Igår blev det ytterligare ett besök till Capitan Cook för lunch och klippdykning. Alla njöt av det vi kallar vardagsmotion. Promenadsträckan ner till klipporna. 

Alla, förutom en.

Italy2

Som raggade skjuts ner av Franco.

Fresh fish Fresh fish

Kvällen spenderades sedan som alla andra kvällar, i huset med middag till solnedgången.

Pool Legday

Okej, måste springa. Middagen väntar :D

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Olivia juli 23, 2016 at 8:42 f m

    HAHA vad härligt att familjen tar hand som ”singel syrran” och hittat en bar för bra häng! Jag missar en dag i Italien men hinner iallafall fram till denna omtalade middagen med prosecco?!? Lääääängar <3 ses snart!

  • Leave a Reply