Travel stories

Positano

juli 23, 2016

Vaknar klockan 11 och inser att larmet ringde tre timmar sen. Går upp och tuggar i sig frukosten och inser att temperaturen redan stigit till 30 grader. Ingen träning idag med andra ord. Ingen utflykt idag då alla behöver lite semester på semestern. Klockan är nu snart 15 och temperaturen har stigit till 35 grader och samtliga samlas i vardagsrummet. Enda rummet dit solen inte når haha.

Dagens status, det där. 

Cause life in a bikini is better Ligger i solstolen och lyssnar på @tyngre fredagsmys med små välbehövliga pauser in till skuggan emellanåt. Solen är men värmen tar faan kål på en #vacation#bikini#italy#offseason#instadaily#photooftheday#bikinilife#lifestyle#semester#instagood#worldtravel#createyourself#girlswithmuscle#legday#squats#gym#gymlife#fitness#fitnesslifestyle#fitspo#healthy#muscle#bodybuilding#bikinifitness#mrr#fitspo#inspo#shapeoftheday#lovewhatyoudo

Häromdagen bilade vi iväg till Positano. 1.8 mil och 50 minuters resa.

ItalyPhoto Positano ItalienFörmodligen en av de vackraste och ballaste städerna jag sett. Staden är som byggd på höjden längst vattnet, vilket också innebär att det är längst vattnet en kör för att komma dit. Högt upp längst vattnet. På en väg in princip utan vägkant. I samspel med italienska bilförare, jag dog inombords varje gång jag tittade ner och satt bokstavligen och lutade mig in mot vägen för att styra bilen bort från kanten. Fungerade alltså inte haha.

KanelGrilled squid

RisottoVi var smarta och valde en av de första lunchrestaurangerna vi såg. Utsikten var fantastisk och likaså maten, vi har lärt att oss att sätta oss ner Innan alla dör av hunger. Det blir aldrig bra.

Grillad squid i vanlig ordning för min del, även om jag snyltade en del av Olof risotto. Efter maten traskade vi ner till den mindre stranden i byn, med miljontals trappsteg rakt ner. Finfint för knäna va…

Italien nikon Black and whiteCactusPositano Positano italien Ballong kjol

Typ hejdå ballerinaskor efter att ha gått i lavasanden med dom.

Nä, åker ni till Amalfikusten är det Positano en ska till. Över en dag, underbart fint!

Dress

Om några timmar kommer Olivia hit, försenad då SAS har lite svårt att sköta sitt enda uppdrag med att flyga ut (och in) folk ur landet.

Nelly dress

Och ikväll har vi bokat middag inne i byn, semestern flyter på fint med andra ord ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply