Travel stories

Praktikhets och inbokad resa

november 4, 2016

I slutet på februari har PR klassen på Berghs 4 veckors praktik, det må låta någorlunda långt bort but i’m telling you – hetsen är märkbar efter uppmaningar om att vara ute i god tid. Praktikperioden på Berghs är kortare än hos andra skolor vilket ställer till det lite i sökandet men det ska nog gå, men det är svårt att bedöma vilken byrå som verkar intressant när man som rookie typ har en hemsida att gå på haha, så här bokas det in kaffemöten som aldrig förr. För mig är det så mycket viktigare att få spendera mina dagar med ett gäng jag trivs med och en chef jag är bekväm med så mycket hänger på dom här mötena.

olivia

Utöver praktikhets och inlämningar så har vi äntligen betalat resan till Thailand. Den där resan jag ständigt påminner Olof om att jag ska kompensera min frånvaro med genom att hänga med honom tjugooooofyrasju! 

filippa

Satt och bläddrade igenom våra bilder från tidigare Thailandsresor, vi är en familj of habits – så visst är vi där varje år. Varför bryta ett vinnande koncept, tycks vara denna familjs motto. 

Förutom förra året då, då vi tog vårat pick och pack och besökte vår gamla hemort Hongkong och sedan vidare till Filippinerna. Där jag hade filmat en liten snutt ;) Med betoning på lite.

Ååå vad jag längtar efter två veckor av sol och bad. 

Den 24 december, efter jullunchen beger jag och Olof oss ut till Arlanda för att boarda flyget till Krabi, därefter har vi en transfer till Khao lak och två veckor på ett 4-stjärnigt hotell. Över nyår får vi även besök av resten av familjen som kände för att krascha vår kvalle-tid men fasiken så härligt det ska bli!

Den resan lever jag för just nu. Och med det sagt ska jag fortsätta skriva PR-plan och offerter här nu ;)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lisa / Livet från den ljusa sidan - en reseblogg november 5, 2016 at 11:38 e m

  Låter hur härligt som helst! Thailand ÄR ju bara så galet bra. Varannan lång-vinter-resa känner jag att jag måste testa annat/nytt, och då slutar det oftast med att jag gillar det – men inser varför jag älskar Thailand. haha!
  I år testar vi Bali. Nästa gång säkert Thailand igen. ;)

  • Reply matkreation.se november 6, 2016 at 11:06 f m

   Jag vet, ÄLSKAR Thailand! Eftersom vi bott i Asien har vi rest runt en hel del men kommer alltid fram till att Thailand har allt man önskar under vinterhalvåret här hemma – men både Vietnam och Bali står faktiskt näst på tur för oss också. Vad härligt, vi var på Bali för många år sen – UNDERBART! Får följa din resa och se om du har några värdefulla tips, vilket du säkert kommer ha :)

  Leave a Reply