Kitchen stories

Proteinfrulle med granola och caseinvisp

maj 3, 2016

Gårdagen var en hektisk sådan och timmarna som väntar nu ser ut att bli detsamma. Idag går flyttlasset till vårat nya kontor med utsikt över Djurgårdsbrunnsbron, fantastiskt. Dock längre ifrån SATS haha, så medan resterande är överlyckliga över närheten till djurgården och promenadsträckorna där är en annan mest bitter över att behöva ha dubbelt avstånd till lunchträningen ;) Flyttkartongerna står redo för att fyllas upp här så jag borde börja samla ihop alla gymkläder jag spridit ut över kontoret, min hurts som var tänkt för dokument innehåller nu träningstights, toppar och linnen i den graden att kläderna letat sig upp på fönsterbrädorna här inne. Så himlans roligt att arbete i samma rum som mig och mina svettiga kläder. 

Därefter blir det ett återbesök hos soporna på Globen ögonklinik som glömde kolla min syn under mitt senaste besök hos dem. Vem glömmer kolla synen på en ögonklinik?! Men en av två lyckades de pricka in sist, att ta trycket i ögonen…. Och det tog mig bara 15 minuter i telefon med receptionisten tills de förstod att jag inte var villig att betala för ett återbesök för att kolla det som glömdes förra gången. Hon förstod…. Efter mycket om och men. 

Glutenfri musli Tyngre vaniljdrommar Tyngre protein

Helgens post-Valborg frukost ;) Mat i glas är tacksamt, speciellt när det kan förberedas på ingen tid alls kvällen innan, exemplarisk mat för dagar efter högtider som Valborg. 

Kvällen innan slängde jag ihop en ny version av min sockerfria och proteinrika granola men istället för fikon och mörk choklad blev det bara en skopa Golden syrup Whey och en extra klick honung. Granolan blandades efter tillagning med en deciliter quinoapuffar och varvades sedan med Tyngres nya tillskott Casein i smaken Vaniljdrömmar som mixats med en elvisp med kokosmjölk light tills den blivit perfekt krämig. Och blåbär ;) Till sist hyvlades det över sockerfri, mörk choklad.

Tjoff in i kylen över natten… Ja eller alltså det går lika bra att äta det direkt som t ex mellanmål.

Sockerfri choklad Proteinmusli recept

Nä, nu måste jag påbörja denna packning ;)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda Assarsson maj 3, 2016 at 2:11 e m

  Ser supergott ut!!

  Vad jobbar du med?

  • Reply matkreation.se maj 4, 2016 at 12:44 e m

   Tack! Jag jobbar på en finansiell tjänst som kundtjänst- och Conpliance ansvarig :)

  Leave a Reply