Health stories

REFORMA STHLM

oktober 12, 2015

Man vet att man presterat väl på gymmet när man återkommer till jobbet iförd träningskläder då det liksom inte fanns någon ork till att byta om. Man vet också att det kanske inte är direkt socialt accepterat att inte duscha efter ett träningspass men 1. jag dränkte mig själv i parfym och 2. i don’t care. Cykelintervallerna som fick avsluta ett tungt och grisigt benpass sög det sista livet ur min kropp och jag var glad att jag hittade tillbaka till kontoret, de har en tendens att öka förvirringen efter att man liksom klivit av cykeln. 

Men ja. En dusch står högst upp på måsten när jag kommer hem.

Så nu när vi konstaterat hur ohygienisk jag är idag, kan jag få gå vidare. Det jag tänkte tala om var att i’m in love.

Materiell kärlek är det nu vi talar om. Visserligen är jag in love med mannen min, som idag fick sitt efterlängtade körkort. Så GRATTIS till dig. Och GRATTIS till mig som precis beställt hem lamporna jag länge suktat efter.

 

 

Cl0600_1                                 Cl0600_1

Lamporna kommer från reformasthlm.se och just dessa finner ni här. Kombinationen av olika material är fantastiskt och givetvis ligger kombon koppar + marmor högst upp på listan.

1201-White-CUL-M_1

När jag sedan upptäckte att de hade en ganska exakt likadan stol som den som jag beställde från VOGA, men utan 3 månaders leverans dåra… Så avbeställde jag snabbt den första beställningen och klickade istället hem stolen från Reforma. Så nu kan mannen min få sitta ned och sätta på sig sina strumpor, redan vid inflytt och inte i början på januari.

Det finns något som kallas materiell lycka. Det gör verkligen det. Det finns annan lycka också men ni kvinnor kan nog hålla med mig om att inredning till hemmet åtminstone hamnar någonstans i toppen på må-bra listan.

Givetvis kommer bilder hemifrån oss, men vi skulle först behöva få tillträde och sedan väntar renovering men sen, sen hoppas jag få svepa in och påbörja projektet. Då det blivit en del inredningsinlägg på sistone så har jag nu skapat en kategori vid namn; Interior. Inget avancerat, ganska straight forward ändå. Ja. Så där samlar jag från och med nu inredningsinläggen.

Allting börjar annars bli klart med hemmet vi ännu inte flyttat in i haha ;p Något jag ännu önskar mig är en vas med en ljusslinga, så jag lämnar er med bilden nedan. Julkänslan som uppstår är magisk. Likaså dessa lights :)

atn1024_Lightchain EGO Housedoctor Magasin3kvarnholmen 1

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply