Travel stories

River Island

juli 14, 2016

En packvänlig kabinväska som handbagage, att jag tidigare inte tänkt på det. Det är inte en alltför ovanlig syn att se mig kommande springandes med tre väskor korsade runt kroppen när jag ska boarda ett flyg, för det finns sådant jag varken vill eller kan checka in.

Vi har givetvis de nödvändiga tingen som pass, pengar, mobil, hörlurar, snacks, dricka osv och i denna lista skulle jag samtidigt lägga till datorn (med nerladdade filmer till flygningen!). Men sedan har vi ju även sådant som skulle vara himla synd om det försvann. HIMLA Synd. Som exempelvis systemkamera. Den checkar jag aldrig in. Utöver det föredrar jag att inte heller checka in kameratillbehör som batteriladdare och extra objektiv för inte nog med att det är dyrt att förlora sådant, det är även himla trist att fota en hel resa med ett 50 mm objektiv.

River island suitcase Samsonite

Häromdagen sprang jag dock på det perfekta resetillbehöret; en kabinväska från River Island.

Här får alltså både dator, kamera och objektiva plats. Denna gång då vi flyger till Italien gör vi en tight mellanlandning där pappa redan nu skrämt upp mig om att min resväska inte kommer komma med det andra flyget, så denna flygning packas även bikini och ett extra kvällsombyte ner i handbagaget. 

Främst för att det liksom får plats nu!

River island bag

Och i vanlig ordning när det görs en uppgradering infinner sig ett behov att göra uppgraderingen komplett så det fick faktiskt bli en sproilans ny resväska också. Från Samsonite. Jag kan tipsa om att NK fortfarande har sommarrea så denna köptes med 30% rabatt (1700 istället för 2400, hur bra?!) Okej vacation, come at me!

Snyggt handbaggage

Flyget går 06 på lördag morgon, ikväll ska jag till frisören och sedan ut på ett glas vin med tjejerna och imorgon ska vi fira mammas födelsedag med en skål och middag.

I vanlig ordning har min packningsångest med andra ord resulterat i att jag som alltid kommer panikpacka någon timme innan taxin kommer. Även om jag med två nya resväskor hade hoppats på någon form av glädje inför packprojektet, men nädu… 

Aja, det löser sig nog.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply