Health stories

Roadtrip till Göteborg, och fitnessfestivalen

november 28, 2014

ff_lp_2014

Fredag och äntligen dags att bege sig ner mot Göteborg och fitnessfestivalen i eftermiddag, morgonen har ägnats åt att plöja igenom programtablån över morgondagen och jag har redan nu ringat in de föreläsningar jag gärna planterar mig på. Nu återstår endast kruxet med att få med resterande umgänge på föreläsning, en utmaning som blir något mer komplex när jag inser att jag har en pojkvän med ett fitnessintresse lika med noll. Jag misstänker starkt att det är smakproven av proteinbars och löftet om middag med vin som lockade ner honom till Göteborg, och lite det faktum att jag mer eller mindre inte gav honom ett val. Min obligatoriska månadsbeställning av tillskott till träningsgarderoben från gymgrossisten har jag denna månad fått slopa, i helgen ska det shoppas. Jag har en förkärlek för träningstights, en dyr hobby – som jag starkt misstänker kommer spåra ur under helgen. Jag kommer dra samma ursäkt som min syster gör i självförsvar när hon vet att hon köpt något som hon egentligen inte borde: ”jag behövde faktiskt det här och jag kommer verkligen att använda det” – Och visserligen så kan jag inte gå utan byxor till gymmet?! Så, enough said. Nu tar jag helg, en efterlängtad sådan. Tankar om helgen och förhoppningsvis lite bilder kommer upp på måndag, trevlig helg allesammans!

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply