Outdoor stories

Rosé

april 14, 2016

Det är fantastiskt att bli nålad innan morgonkaffet, var jag inte vaken när jag kom till Calle så var jag åtminstone vaken när jag gick därifrån.

Processed with VSCO with acg preset

Jag skadade knät i tisdag när jag skulle köra bröstpress (?)… av alla gånger jag potentiellt kan skada knät så gör jag det när jag tränar bröst haha. Jag la benet under bänken och la mig sedan ner, bara det att foten satt fast där under så knät vreds och smärtan small, men efter någon dag kunde jag konstatera att det hade kunnat vara betydligt värre. 

Ringde mamma och gnällde över hur klantig en får vara och hon berättade om skidåkaren som skulle ta ett sista åk, som ramlar i backen och blev rullstolsburen. Nu vet jag inte vad poängen med det var, att jag hade kunnat haft det värre kanske?

Dry needling vart det i alla fall imorse, mitt knä är nu dubbla storleken och att jag möjligtvis skulle ha svårt att gå idag var en underdrift. Att åka till jobbet var den största ansträngningen jag gjort i mitt liv. I mitt elände upptäckte jag även att jag satt på mig trosorna ut och in (!) Hahahhaa och så kommer dom få vara idag. Jag har tyckt såååå synd om mig själv denna morgon.

Processed with VSCO with a5 preset

Jag med rosé över hela tröjan i tisdags. Det tog cirka 5 minuter för mig att spilla hela mitt glas över mig själv. Men hur underbart var det inte att inviga våren med en kväll på klipporna.

I tisdags strålade solen så vi tog på oss samtliga tröjor vi fann i garderoben, tog vår lilla grill, våra fina vänner och en flaska rosé och satte oss på berget där vi bor och grillade.

Screenshot Processed with VSCO with c2 preset

Jag ser framför mig att många sommarkvällar kommer att spenderas precis just här. 

Det här var bara en försmak på sommarhänget ;)

Jag vill även påminna er om eran gratismånad på Nextory, har ni ännu inte använt kampanjkoden så passa på!

Klicka här och ange MATKREATION så har ni en hel månads gratis lyssnande eller läsande av böcker! (Ni behöver ha erat kort tillgängligt för att registrera er, men självklart kostar det inget om ni inte väljer att fortsätta efter eran gratisperiod)

Jag läste SOFIE SARENBRANTs böcker i somras och kan varmt rekommendera dem, riktigt spännande deckare :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Vegetarisk stroganoff tofu | Matkreation.se april 19, 2016 at 3:58 e m

    […] tanke på hur förra veckans bröstpass gick var det förståeligt att jag ägnade halva uppvärmningen till att stretcha benen. För mig själv […]

  • Leave a Reply