Health stories

Rubrik nummer 27: Om 10 år

juli 15, 2015

love Porshe

Rubrik nummer 27 i Uppochhoppa 30 dagars träningsbloggutmaning.  De andra rubrikerna finner ni här till höger, under kategorien Upp och hoppa- 30 dagars träningsbloggutmaning.

För jag är väl medveten om, att denna rubrik kommer 18 dagar sent. Och det är väldigt mycket försent. Och tanken var att avsluta det jag påbörjat i Frankrike, att på terrassen författa en text till de resterande rubrikerna. Men att jag inte riktigt tog mig upp ur solstolen på 14 dagar, än mindre hade orken att författa en text satte käppar i hjulet. Och eftersom att jag är mycket för att avsluta det jag påbörjat kommer de sista rubrikerna därför nu i dagarna.

Om 10 år.

En skulle förmodligen kunna tycka att 10 år är en lång tid. En skulle även kunna tycka att det är fint att inte veta, vart en är om 10 år. Och det tycker även jag. 

Jag skulle vilja att saker var som idag men med 10 års påfyllning av erfarenheter. Självklart har jag mål och delmål som ska leda mig dit jag befinner mig om 10 år och inom de närmsta åren så ja, då vet jag faktiskt vad jag vill göra. Typ-ish. Men 10 årdär jag är då, kommer slumpen ha satt mig. Och den går aldrig att förutspå. 

Men jag vill jobba med något jag brinner för (klyscha nummer ett) förhoppningsvis är jag gift med mannen min och har barn, sådana där lätthanterliga barn (klyscha nummer 2) och träningen förblir min livsstil. 

Nej, 10 år. Det är för långt fram, ändå. Det här med att leva i nuet.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply