Life stories

Snapchat

juli 6, 2016

Okej, egentligen har jag haft Snap ett tag. Men det har tagit mig fram till nu att ens sätta mig ner och försöka förstå appen. Skulle väl knappast kunna påstå att jag har greppat den än men jag kommer i alla fall ge det ett försök. Tyckte Instagram lät som en skitgrej det med när det kom…. Haha.

IMG_3782IMG_3783

Dom traditionella filtrerna har jag väl sett tidigare, men när jag kunde vara en ROSTIS så dog jag av skratt and that sealed the deal för mig hahahah Snap – måste jag ha.

IMG_3792

Fick till och med upp en video där idag också, rörligt är något jag velat börja göra. Haha så vi kan börja här då.

Nu vet jag verkligen inte om ni tycker att Snap är något att ha, eller om ni vill följa mig där… Eller om jag kommer vara mer långvarig än EN DAG PÅ SNAP. Vi får se, men jag tänker att det kan vara ett snabbare sett för er att få ser mer bilder från Nu:et, liksom. BTS.

IMG_3791

Så vill ni följa mig på Snap, så hittar ni mig under namnet Matkreation (surprise, surprise!) Och för er som inte följer mig på Insta…. Heter jag typ exakt samma sak där: @matkreation.se

Happy Snapping!

Jag har även varit lite produktiv idag och äntligen införskaffat mig en Mix & Go mixer.

1401954

(Lånad bild). Så här stela bilder fotar inte jag :p

Jag tänkte att nu när jag morgontränar (alltså alla de 3!! gånger det hittills hänt) så behöver jag effektivisera mina morgnar. Jag totalvägran att ställa väckarklockan tidigare än 06. Not happening.

Istället för att kliva upp och steka ägg (kaffet är redan klart, tack vare vår kaffekokare med timer!) tänker jag mig en smoothie on the go till gymmet med ägg, havregryn, proteinpulver och mjölk… BOOM där spar vi tid. Okej, nu ska jag redigera lite bilder på morgondagens recept ;)

Vad säger vi om Snap då, någon mer som har det som jag kan lägga till?! :D

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply