Kitchen stories

Sneak peak på dagens recept ;)

mars 5, 2016

Hektisk dag idag, mannen min ska ha födelsedagsmiddag med sina kompisar här ikväll haha vilket tydligen ställer höga krav på min delaktighet. Klockan 7 var jag uppe för att påbörja dagens agenda vilket inleddes med ett två timmars städningspass, att resa bort har sina nackdelar.

Alldeles snart väntar ett träningspass med coachen och sedan är jag, tillsammans med våra två fyrbenta vänner inte längre välkomna i vårat hem så därefter packar vi ihop bilen och kör de 10 minuter det tar hem till min syster för en sleepover :)

Och därefter, får ni receptet på gårdagens middag. Som blev en fullträff! Ugnsbakade rispapper med rostad pumpapuré, färsk rosmarin och fetaost. Så. Gott!

Pumparispapper

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply