Health stories

Sneak peak på morgondagens recept!

maj 24, 2015

sockerfri kaka

Här sitter jag, ännu oduschad efter gymmet, och arbetar parallellt med jobb och bildredigering. Dagen började, återigen något för tidigt. Med dagens födelsebarn som sovgäst, nämligen syster min. Som sover, om än möjligt, ännu sämre på nätterna än vad jag gör. Cirkus klockan 4 inatt möttes vi i köket för en gemensam nattmacka, som vi stod oss på till klockan 8 då det var dags för frukost.

Nemmen vad trevligt med en ledig dag tänkte jag, tills jag kom på att jag hade gårdagens ryggpass att ta igen. Därefter resten av städningen jag inte orkade med igår och sedan en promenad i solen med det andra födelsedagsbarnet. Så dagen spenderades som de flesta andra helgdagar, med full rulle.

IMG_2694 IMG_2696

Det stora dilemmat med träningsbyxor. Mina ben har nu börjat bli aningen stora att klämma in ett par X-small byxor, men min längd är, och kommer alltid förbli, ynka 157 cm. Jag är alltså för kort för mina egna ben. Eller har jag för stora ben för min längd? Haha i vilket fall drunknar jag i mina egna kläder :p 

Mina nya brax får därför hamna i squatting byx högen, där en hög midja gärna välkomnas för att minimera risken av rumpchock på gymmet.

Nu väntar snart födelsedagsmiddag hos mamma och pappa, när jag hörde vad som stod på menyn kände jag att tiden gärna fick gå lite snabbare. Till nästa gång får ni en sneak peak på morgondagens recept aka kvällens födelsetårta. Vanilj och kokos chiatårta med blåbär och acaitäcke.

Trevlig söndagskväll, må gott!

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply