Life stories

Sommarplugg

juni 4, 2016

Dagens status; alldeles för lång sovmorgon och arbete med kandidatens sista inlämning.

Processed with VSCO with a5 preset

Detta underbara väder, nu känns det att det är sommar. Larmet stängdes av och imorse beslutade jag att sova precis så lång tid jag behövde. Vilket jag visserligen inte tidsmässigt hade räknat med skulle vara till klockan 11… Men efter att jag pallrat mig upp började jag dagen med en kopp kaffe, med syrran i telefon där vi beslutade att införa utvecklingssamtal oss emellan någon gång i månaden.

Haha vi kom fram till att vi förmodligen skulle må gott av månadsavstämningar där vi tar oss en funderare över vad som är bra, och vad vi behöver arbeta på. Vi tenderar att springa för fort fram i livet båda två hehe. 

Därefter tog jag med mig dagens pluggstuga ut på balkongen för att börja min sista inlämning, det ända positiva med att inte ha balkong i söderläge: den intensiva solen gör inte skärmen oläsbar…. 

Nu sitter jag med ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians och laddar mentalt för dagens gympass och senare ikväll ska vi ut ett gäng till den mexikanska restaurangen YUC! Vilket ska bli sååå kul! 

Imorgon får ni recept på gårdagens Lax som blev så god, till dess får ni alla ha en fin lördagskväll :) 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply