Life stories

#SthlmHeartbeat

mars 25, 2017

Jag ligger nyduschad i sängen framför Modern family efter en lång och härlig dag med både brunch och träning med Olivia. Nu håller jag på att gå igenom förra helgens bilder och kom på att jag inte hunnit skriva något om Sthlm Heartbeat som jag var på förra helgen.

Eventet hölls på Fotografiska och det var en upplevelse i sig att ta sig dit. Jag är förmodligen en av få Stockholmsbor som ännu inte besökt Fotografiska, eller som har någon som helst förståelse för hur Söder ser ut. Länge virrade jag runt innan jag förstod att det var trapporna jag skulle ta för att komma ner till vattnet.

Jag missade tyvärr förmiddagspasset men kom lagom till lunch. Är det någon gång man kan räkna med mig är det när det serveras mat. Lunchen stod Valio för och jag lånar Sofias text för att förklara vad som serverades.

Under lunchen presenterade Valio sin senaste innovation: Mifú– ett stekbart mjölkprotein! Det var chili con Mifú, med gräddfil och nachochips på recept av Jonas Cramby. Så gott! Mifú är små, goda och proteinrika gryn som får fin stekyta och som inte smälter, till utseendet är det lite som keso.  Valio uppmanar oss att använd Mifú i varma rätter istället för kött, fågel eller fisk. Ett enkelt sätt att äta vegetariskt, när du känner för det.

Jag tokälskade Mifu och har faktiskt haft det i matlådan varje dag den senaste veckan, ni ska få ett recept med Mifu under morgondagen!

Efter lunchen hittade vi till David Felhendler som var där från Löpar Akuten. Jag som länge klagat på ont i ländryggen fick knäckas till något rejält. Min rygg lät som ett smatterband där på britsen, men smärtan släppte. Helt otroligt egentligen.

Efter lunch var det dags för ett Barre toning pass tillsammans med SATS.

Jag som såååå länge velat prova Barre blev lyrisk. Det var jobbigt. Verkligen sååååå jobbigt och ack så bra för att komma åt musklerna man inte visste man hade.

Efter passet och en paus hos Add icecream, där jag för övrigt hängde på tok för mycket?! var det dags för ett pass tillsammans med Funkygine. Någon mer explosiv person har jag aldrig sett, hon var brutal. Och likaså var passet hon utsattes oss för.

Det var en helt fantastisk dag och ett sådant stort tack till Sofia på Uppochhoppa som styrde upp allting så underbart bra! Jag träffade så många härliga tjejer den dagen, sådant ger verkligen energi.

Nu ska jag kliva upp ur täcket och göra mig i ordning för middag och vinkväll hos våra underbara grannar. Trevlig lördagskväll :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Valio mifu | Matkreation april 1, 2017 at 12:34 e m

    […] ni ihåg Mifú som jag berättade om här? Stekbart mjölkprotein som jag blivit helt besatt […]

  • Leave a Reply