Health stories

Stickat

september 17, 2015

Höstkväll

Äntligen är hösten här på riktigt. Lager på lager, stickat och mössa. Älskar’t. Mannen min meddelade igår att han skulle ut och dricka öl, nykter som man är får man hitta andra små ljusglimtar i vardagen och bestämde istället för att ha tjejkväll med mig själv. Då min frisör blivit sjuk och behövde skjuta upp min färgtid fyra veckor fram (!!) fick jag ta tag i den saken själv. Färgning av utväxt, hårinpackning och ansiktsskrubb stod därför på onsdagsschemat. Så jävla tjejig ibland ;) Visserligen fick jag sällskap av mannen ändå, som inte var så sugen på fest när det regnade. Så tjejkväll med pojkvännen blev det.

Höstkläder Höst

Efter stressveckan som varit kände jag ett stort behov av att ge mig ut i höstvädret för att fota. För att samla kraft och inspiration. Vilket var precis vad jag gjorde, en vanlig, regnig onsdagskväll. För det är det här med ljusglimtar i vardagen. Det är så fruktansvärt viktigt att ta sig tid för sig själv, mitt i veckan. Tycker jag.

Sedan blev det middag framför Idol, stekt lax med saffransris. Typ väldigt enkelt och väldigt gott. Ser en period framför mig innehållandes en hel del saffransris :D

KläderBomberjacka

Ikväll väntar middag med tjejerna, vilket tydligen innebär att de äter pizza, och jag värmer matlåda. Vi ska ha en liten hejdå lägenheten middag haha. Det är nu 6 veckor tills vi får tillträde till vår nya lägenhet och därefter väntar 3 veckor renovering och därmed tre veckor hemma hos mamma och pappa för mig och katterna medan mannen min pendlar mellan oss och övervakning av hantverkarna.

Vi börjar faktiskt få ihop projektet och blir det så bra som vi hoppas har vi om några veckor vår drömlägenhet…. Och mig några veckor från tävling med ett humör jag hoppas ska vara hanterbart :D Mycket spännande på gång just nu med andra ord :)

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply