Travel stories

SUP’ande i sjön och en dags tur till Cannes

juli 13, 2017

Med tanke på timmarna jag spenderat med Kakan Hermanssons podd i lurarna där det från början till slut är ett enda tjatande om vikten av ett ting och ett ting endast. Solskydd. Är det under all kritik att jag, 26 år gammal, fortfarande spenderar mina semesterkvällar på samma sätt, smörjandes tjocka lager av Aloe vera på min extremt brända hud.

Men en del saker tar längre tid att lära sig, så är det.

Dagen spenderades alltså här. I Cannes. I Cannes där vi hade hoppats ta emot pris för vinnande kampanj i Young Lions, haha men så blev det icke. Då får en ta saker i egna händer, bege sig dit och dricka rosé till lunch som om en vore en vinnare ;) 

Nu flyter dagarna mest ihop, känner jag när jag ser bilderna. Men häromdagen var vi ute och vid en sjö och provade något jag länge velat göra. SUP, stand up paddel.

Det var aningen svajigt till en början. Till den graden att vi alla kände att om vi släpper iväg mig och Olivia nu är det förmodligen det sista vi ser av oss båda. På skakiga ben paddlade vi ut, men kom ganska snabbt fram till att vi hör hemma där – på dom där brädorna. Å andra sidan är vi inga stora fan av vatten så det kan ha varit en bidragande faktor till att vi höll oss upprätta på de båda brädorna :p  Sjukt kul iaf och jag hörde mig själv muttra något om att jag minsann ska köpa mig en SUPare när jag kommer hem. 

Det är alltså denna utsikt vi varje morgon vaknar till och varje kväll dricker vin och spelar spel till. Denna utsikt som man när man kommer hem undrar varför man inte satt timmar framför. Nu ska jag dit, hälla upp ett glas rosé och vänta på att köttet ska slängas på grillen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply