Health stories

Terapi för själen

augusti 2, 2015

Båtresa Sommar

När Sverige äntligen bjöd på lite sol under gårdagen fick det bli sommarens båtpremiär (I augusti??!). Morgonen började på gymmet med ett schema innehållandes fyra övningar, sumo böj, marklyft, leg curl och crunches. Ett tungt pass. Energin var så närvarande att jag aldrig ville gå därifrån, ett sådant pass som fyller en med motivation till denna sport.

Fram mot kvällen bestämde vi att ta båten till Fjäderholmarna för middag. Och vilken kväll det blev. Det var liksom sommar, på riktigt.

Fjäderholmarna båt Svensk sommar

Bara att kunna sitta ute en kväll var magiskt. Och middagen likaså.

Skagen musslor Fiskgryta

Fisk och skaldjur, obviously. Är man ute till havs, så äter man därefter. Lagom till att vinet var uppdrucket och maten ätits klart lyckades vi fånga de sista solstrålarna ute till havs.

Solnedgång

Helt enkelt själavård. Vilket fortsatt även denna lediga dag som började med naprapatbesök som fick efterföljas av timmar med mina tjejer ute på altanen. Nu väntar snart söndagsmiddag, och om vi håller tummarna riktigt hårt kanske vi till och med kan sitta ute även ikväll. 

Imorgon kommer det upp recept på saffrans ostkaka som serverades under filmkvällen med syster i fredags. Med hjortronssylt, givetvis ;)

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply