Health stories

The color run Stockholm

maj 23, 2015

Stockholm color run The color run stockholm

Ursäkta mössmissen, not so pretty. Men vissa här ville inte förstöra sin svindyra hårblekning ;)

Så löpningen fixade jag väl hur bra som helst, om vi bortser från de huggande håll-attackerna som dök upp emellanåt. Men bortsett från det var den en fröjd att åter få befinna sig i löparspåret. Och vilken fantastisk start på helgen, familjesamling i tantolunden. 

Och vädret var med oss, nästan hela loppet. Ett fint grått moln hade bevakat oss på håll, fram till att vi stod som första löpare ut ur startfållan – när startskottet gick öppnades även himlen upp och det praktiskt taget öste ner. Efter någon kilometer sprack det dock åter upp och solen var framme, ända tills vi nådde mållinjen. Då öste det återigen ner. Så praktiskt taget skulle vi ändå kunna säga att vi i alla fall hade tur med vädret, under själva loppet dåra.

Bra uppslutning, vilket i praktiken innebär mycket folk och långa köer. Framförallt till de fåtal toaletter som fanns.

Till nästa gång måste jag ändå säga att de borde tilldela löparna starttider, klockan 11 skulle den första klungan skickats ut. vilket snarare blev närmare halv 12. Under denna tid hade samtliga deltagare hunnit bege sig mot startfållan – och hade vi inte trängt oss så förbannat bra så hade vi väl fortfarande stått där och väntat på vår tur hehe :p

Men allt som allt. Det här med att springa lopp är väl en väldans trevlig utmaning. Att jag nu sitter täckt av blå färg som tokvägrar att släppa får väl ses som en del av leken. Forever staying blue. 

löprunda Color run springa Stockholm the color run

 

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply