Health stories

The color run Stockholm

maj 19, 2015
© Andrew Mather Photography

© Andrew Mather Photography

color run

För er som inte har något bokat till på lördag och som bor i Stockholm så går The color run av stapeln nere i Tantolunden med start klockan 11:00. Och har du inget bokat har du liksom ingen anledning att inte delta :p 

Lite spontant bokade jag och min syster in oss på loppet. 5 kilometer. Hur jävla svårt ska det vara?! Fortfarande något kaxig efter att ha sprungit 1.5 mil Tough Viking förra sommaren. Men det var väl också just det, förra sommaren. Jag har sedan september alltså inte satt min fot i löparspåret, egentligen av den enkla anledningen att jag helt enkelt inte är en stor fantast av löpning. Vilket i sig är något ironiskt då jag förra sommaren spenderade var och varannan dag ute i spåret, men återigen – mest av den enkla anledningen att 1.5 mil skulle plöjas igenom. 

Jag har liksom redan nu börjat komma på mig själv med ursäkter över mitt usla tempo som att ”men det här gör vi ju endast för att det ska var kul” och ”vi ska väl njuta av loppet medan det varar”. Men i ärlighetens namn, det ska helt enkelt bara bli väldigt roligt. Och förhoppningsvis får vi sol, mest då för mammas och pappas skull som vi förväntar oss ska stå och heja vid mållinjen oavsett väder *hint hint*.

Biljetter bokar du här och de kostar 345 kr. En rolig, och spontan utmaning. Just do it ;)

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply