Health stories

The only time you should ever look back, is to see how far you’ve come

september 12, 2015

DSC_5603 DSC_5605

Vilka grymma atleter vi har i Sverige, hashtagen JSM har gått på ständig uppdatering och det finns många fantastiska tjejer! Men exakt vad bikini är är som vanligt efter en tävling, väldigt oklart. Men desto närmare tävling jag själv kommer, desto mer lugn känner jag. Mer än jag gör idag kan jag inte göra, dieten går bra och mitt humör är på topp. Nu ska jag bara ha kul och fokusera på hur långt jag kommit hittills. 

Dagen togs ledig från gymmet, och morgondagens vilodag blir istället ett ryggpass. Vad spelar det för roll vilken dag det blir, jag är ändå nykter varje helg numera ;) #säsongsnykterist 

Morgonen började på IKEA, där vi för övrigt hittade halva Stockholms befolkning. Tydligen serverar IKEA morgonfrulle innan shoppingrundan. 

Köket är nu planerat och det kommer bli fantastiskt! Därefter spenderades dagen i mjukisbyxor med min första inlämning till den nya kursen Hälsa, mat och etik och jag är numera expert på Bananer och de olika etiska märkningar vi finner i matvarubutikerna :p

Lördagkväll och nu ska Castle dras igång, kvällens sofflyx blev både kokoskvarg OCH en nocco och note to self, köp inte 330 ml för 21 kr med mannen bredvid när man har gemensamt matkonto ”tydligen prioriterar jag inte helt rätt” :D

Imorgon kommer recept på köttfärspaj med kantareller i portionsform :)

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply