Health stories

Tillbaka till rutiner

augusti 1, 2016

Att två veckor i Italien var rena drömmen känns relativt uppenbart, vi hade det helt fantastiskt. Att komma hem till vad en kallar en verklighet, känns ganska fint det med. Att hyra hus, i jämförelse till att bo på hotell, tillåter en att hålla mer av en rutin. Även om semester egentligen innebär allt annat än just rutiner, så skapar man något som fungerar precis perfekt just då.

När jag reser drar jag sällan ner på träningen. Det är bara något jag gör, hemma som borta. Men jag tillåter mig själv samtidigt att ha just semester och denna gång hanns inte träningen med precis som hemma. Men jag gjorde jag hann och orkade just där och då och den extra vilan var vad jag behövde just där och nu. Den första veckan varvade jag ner, ryckte lite halvhjärtat i hantlarna och klagade mest på hur varmt det var, andra veckan planerade jag mina pass bättre och kände samtidigt hur mycket min kropp behövde träningen. En veckas vila gjorde mig gott. Men nu är vi hemma igen, tillbaka till rutiner och jag tror det var länge sedan jag uppskattade det så mycket haha.

Jag ska ta reda lite mer om hur vi hyrde huset osv, för det är ett fantastiskt sätt att semestra på!

Kaseinpudding

Det är nu två veckor till jag börjar skolan och med det kommer ytterligare en rubbning i mina tider och jag kommer behöva skapa mig helt nya rutiner och tidsslag för vad jag gör när. Men fram till dess lever jag som gjort de senaste åren.

Gårdagens ryggpass på gymmet bjöd på så mycket energy och glädje att jag fastande där bland vikterna i två timmar och sedan promenerade jag iväg till mataffären för att inhandla mat till veckans alla matlådor. Jag kommer prioritera mitt proteinintag och smällde direkt på med en kaseinskål till kvällsmål enligt detta recept – och toppade med en stekt banan, en nypa kokossocker och kakaonibs.

Klockan 21 igårkväll knackade det på dörren för veckans leverans av Linas matkasse så ikväll drar vi igång med dom recepten igen. Alldeles strax kommer hon som ska ta över min tjänst så idag börjar vi upplärningen inför min handover.

Vi hörs sen! :D

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply