Workout stories

Tough Viking 17′

maj 21, 2017

Det har varit ett intensivt år som nu börjar närmar sig slutet, visst har vi haft mycket att göra. Så mycket att jag knappt gjort annat än hänga i skolan, men nu börjar det kännas tomt när det hela är över. Frågan är hur min kropp hade mått av ett år till på Berghs haha. Sena nätter, svajiga mattider och på tok för mycket fest – men jag hade i efterhand ångrat det om jag inte gått all in. Träningen har däremot varit konstant, förmodligen det som gjort att jag klarat stressen så bra.

De senaste veckorna har vi slutfört våra examensprojekt och byggt om hela skolan till en enda utställningsyta för att i torsdags slå upp portarna till AddX Gradshow. Och så lyckat det blev! Nu väntar två veckor ledigt innan vi trillar in på Sveavägen 34 för en sista avslutningskväll. Sentimentalt.

Men mitt i allt kaos hann vi även med 8 km Tough Viking! Hahaha det var närmare 3 år sedan jag senast löptränade, jag svor att det skulle dröja länge innan jag entrade spåret igen efter all träning inför 15 km Tough Viking 2014. Men när vi bestämde att vi skulle göra det till en kul grej osv kunde jag inte tacka nej. 8 km som tog närmare två timmar, 100 % kul till cirka sista kilometern. Då var vi nere på 60 %. Trötta och blöta. Men vi tog oss i mål och satan vad roligt vi hade. Stadion höll praktiskt taget på att packas ned när vi trillade över mållinjen hehe.

Nu ska middag lagas och sen blir det film. Olof här hemma har tjatat nonstop om att få se 101 åringen så får väl ge med mig nu. Imorgon ska ni få recept på några asiatiska biffar som utan att överdriva var ren matmagi. I’m baaaaack ;) 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply