Workout stories

Träningshelg och tillbaka till Berghs

mars 17, 2017

Idag gör jag min sista dag på praktiken. En månad har vi varit ute på byråer för att prova på det yrke vi alla valt och jag känner att jag inte kunnat välja mer rätt. Varken med utbildningen eller min praktikplats, Number10 har verkligen varit helt rätt och det är nästan lite sorgligt att göra sista dagen idag. Och då tokälskar jag ändå skolan ;)

På måndag är vi alltså tillbaka på Berghs! Men visst väntar en vår med massa spännande saker. Vi har en kurs att beta av, sen har vi Careerday och speeddejtande med byråer och därefter drar examensprojektet igång. Lite läskigt? Absolut! Mest för att examensarbetet innebär att vi är inne på slutspurten av skolan :/

De senaste dagarna har jag känt mig lite hängig, jag tycks nog alltid bli sjuk när årstiderna slår om?! Haha och mycket riktigt även denna gång, våren är på väg! Gårdagens champagnetorsdag fick jag boka av och istället åka hem och krypa ner i sängen framför Modern Family. Olof fick just denna kväll för sig att vara värd för en beerpong turnering, i våran lägenhet. Så jag kidnappade vår ena katt och somnade till ljudet av fest. Ångesten när man klockan 06 kliver upp för ett benpass och möts av ölflaskor över halva lägenheten och en kaffeburk som ekar tomt haha.

Träningen är gjord och i helgen väntar ännu mer pass. Imorgon är det en heldag på Sthlm Heartbeat med träningspass och workshops hela dagen och på söndag är det teamträff med MM Sports och poseringsträning med bikinitjejerna.

Kanske ska vila upp mig helt ikväll med andra ord ;) 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mari mars 19, 2017 at 8:28 f m

    Kul att träffa dig igår, och likaså att hitta hit till din blogg :)

    • Reply matkreation.se mars 25, 2017 at 5:43 e m

      Hej! Veckan har varit hektisk så såg kommentaren nu, detsamma du :) Bra att du skrev så jag kunde hitta din blogg :)

    Leave a Reply