Health stories

Tyngre aminosyror

juni 4, 2015

morgon wake up happy

morgonstund

Att få vakna upp till sol kändes helt underbart. Nästan som om det skulle kunna vara sommar. Solen gör en lycklig. När jag är lycklig blir jag kreativ och jag har spenderat de senaste dagarna med att försöka sortera mina tankar. Nya idéer och inspirationer cirkulerar på högvarv, dygnet hade behövt fler timmar. Kreativitet är en egenskap jag värdesätter, hur får man annars utlopp för alla känslor. Om jag fick skulle jag spendera dagarna i ände med min kamera i handen, att sätta bild på mina tankar. You see what i did there haha ;)

Jag fascineras av kompetenta människor, av personer som ägnat mycket tid till att lära sig. För ingen kan bara något. Jag tampas ofta med problemet att jag vill vara bra på så mycket. Inte för att visa utåt för andra vad jag kan. Men för att kunskap skapar möjlighet. Och möjligheter skapar utveckling.

Jag har alltid älskat att fota. Att komponera ihop en bild. Jag har så mycket kvar att lära, så mycket att jag nästan spricker av iver att få spendera timmar med min kamera. Så det är vad jag kommer att fokusera på denna sommar. Att läsa, inspireras och ge mig ut på egen hand för att förstå min kamera. För vill du bli bättre behöver du öva. Så enkelt är det.

Men nu var det absolut inte det jag skulle skriva om. Det här med att sortera mina tankar var det, ja. 

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om Aminosyror, när jag tar dem och varför. Det går att läsa här.

Tyngre äppelmust

Nu tänkte jag liksom bara tipsa om Tyngres aminosyror. Om någon mot förmodan ännu inte provat dem.

Jag har tidigare använt Fitnessgurus aminosyror, som även de rekommenderas. För smaken, den är oslagbar. Men ibland måste man våga prova någonting nytt, får jag höra.

Och smaken Äppelmust lät så väldigt somrig. Min oro var att den skulle smaka äppeljuice, för det tycker jag av någon anledning verkligen inte om. Verkligen inte.

Och det gjorde den inte. Nej, den smakar Äppelmust- och då menar jag must. Man kan nästan känna smaken av små, små bubblor. Och när jag öppnar locket på min shake hör jag ett dovt psssssshhhhh ljud. Ni vet, som när man öppnar en kolsyrad dryck. Fast, det kanske bara är inbillning? 

Men dagens tips, är just Tyngres Äppelmust. Som då går att köpa här. Och när jag ändå satt och belönade mig själv med nya produkter spårade det visst ur där mitt i.

reebok skor

Men det är väl som man säger. En tjej kan aldrig ha för många skor. Och ja, det finns något kallat Materiell kärlek.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply