Workout stories

Tyngre Classic III

april 26, 2016

Ombre Pyjamas

Söndagen i Solnahallen blev en dag som fyllde mig med så mycket motivation till att tävla igen att jag kom på mig själv med att sitta igår och reka efter nästa tävlingsbikini. Imorse klev jag upp och tvättade mitt förbannade tävlingshår som legat i påsar i garderoben fram till nu, jag la till och med en Olaplex behandling på slingorna haha. Det är lätt att ryckas med iband och när jag saktade ner och förstod vad jag höll på med kom jag också på att det är mer än ett år kvar till nästa tävlingssatsning. Så jag får ta och coola ner lite nu va.

Tyngre Classic var precis lika lyckat som sist och att få spendera en dag med min Tyngre-date Susanna var underbart. Till skillnad från förra gången hade jag energi dagen igenom, som fylldes på relativt konstant av provsmakandet av proteinbars och våfflor med jordnötssmör från MM Sports monter. Som vanligt var det en väldigt bra arrangerad tävling, även om vi slogs av att det tycktes vara både färre tävlande och mindre publik än tidigare år. Vi misstänker att det kanske beror på att det blir fler och fler tävlingar och relativt tätt inpå varandra också, vilket är väldigt positivt ändå – det är fruktansvärt tråkigt att slita tre månader med en diet för att sedan åka ut i en eliminieringsrond efter bara några minuter på scen. Och som det ser ut nu så lutar det mot att jag själv tävlar nästa vår och bland annat just Tyngre, haha så vi hoppas på att det fortsätter med ett rimligt antal tävlande ;)

MM Sports

Nu har jag ju verkligen inte fransar varje dag haha men ska vi bara ta en sekund och notera varför det är något jag borde ha?! Här har vi det tydliga Lundqvist-draget med ögonlocken….

Ikväll har jag tvingat med mannen att åka och storhandla och imorgon väntar middag med våra bästa och tillika grannar, ända sättet att locka med dom till bostadsföreningens stämma haha. Måste även fylla på kylskåpet med godsaker så får väl försöka baka något ikväll också ;) Nä nu måste jag sätta mig och skriva om mitt träningsschema, har äntligen lyckats övertala Coach att få gå över till lågreps i basövningarna. Upptäckte också i samband med att jag skulle ändra repsantalet att jag trasslat in mig helt i siffrona när jag på diet skulle ändra i schemat. It doesn’t make sense helt enkelt så måste noga kolla igenom hur jag lyckats kasta om alla siffror så galet haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply