Travel stories

Vacation time ;)

februari 19, 2016

Alldeles snart kommer taxin som ska ta oss ut mot Arlanda. Jag ska alltså väldigt snart börja packa in min packning i min väska haha.

Uppenbarligen framkallar packning ångest, men nu måste det liksom bara bli gjort. Så, så fort mamma kommit med en resväska till mig så ordnar jag det. En sådan hade jag visst inte hemma. Inser jag kvällen innan jag ska åka. 

Bläddrade igenom mapparna med bilder från förra årets resa till Thailand för att komma in i semesterstämningen. För att påminna mig själv om att jag om 24 timmar befinner mig in Hongkong. 

Solnedgång Reggae bar Man inser att man hade spenderat för många kvällar i Thailand när en solnedgång som denna (!!) inte var lika tillfredsställande som telefonen?

Coconut

Haha en exemplarisk fläta som dinglar ut ur min bandana. 1. Vem flätar luggen?! 2. Vem använder banana efter att man fyllt 12?

StrandenThailand kopia

I år har jag fått för mig att jag inte bara ska fota exakt allt som kommer i min väg. Jag ska även lära mig att filma och klippa film. Typ. Haha och som vanligt när jag ska påbörja ett nytt projekt görs det sällan med måtta.

Ett nytt objektiv är införskaffat till min systemkamera, pappas kamera är laddad och med och vi har även fått tag i en Gopro. Jag ska alltså varva tre kameror och samtidigt försöka leva i nuet. 

Bikini

Min symaskin som jag fick i julklapp året jag skulle börja sy egna kläder (återigen, jag tenderar att ta saker och ting för långt) dammades av och några små korrigeringar gjordes till min nya bikini. Okej, hoppas hoppas att den nu går att knäppa (det fanns uppenbarligen anledningar till varför jag inte fortsatte på det spåret).

Levis OlofOlivia och fiona Thailand SolnedgångThai

Jag kommer att uppdatera under veckan, om än något mer sällan.

Nu måste jag åka, hejdåååå :)

Hejdå

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emma februari 20, 2016 at 7:57 f m

    Vilka underbara bilder! Hoppas att du får en helt fantastisk resa! Kram

    • Reply matkreation.se februari 23, 2016 at 10:11 f m

      Tack så hemskt mycket du! Helt underbart att komma iväg till lite varmare breddgrader =)

    Leave a Reply