Life stories

Valborg

april 30, 2016

Jag har ett nytt beroende som må ha tagit större delen av min dag som egentligen var schemalagd till plugg. Ebay. Helt fantastiskt alltså! Någon här hemma ifrågasatte dock varför jag behövde ha ett chins band med varje motstånd när jag spenderat det senaste året med att jobba som tusan för att klara dom utan band. 

Haha okej, det må hända att jag blev lite för tagen av priserna. Men på väg hem till mig har vi både träningsredskap, smycken och utomhusbelysning. Wooop ;)

Valborg

Gårdagens fina väder öppnade upp hopp inför kvällen och återigen har vi lagt tillbaka grillning som kvällens to-do, innan vi beger oss mot den traditionsenliga brasan. Men efter gårdagens benpass med coach beslutade jag att boka om dagens träning till imorgon, så summa summarum så blir det en lugn kväll för mig. 

Zucchinisallad med blåbär Zucchinisallad

Dagens lunch blev en snabb zucchinisallad (självklart följt av matchkakan…. eeeeeh vem blir mätt på sallad?!) Det var en take på denna gudomliga sallad med zucchini, chevré och blåbär. Fast som ni ser, typ ändå något helt annat. Men gott, mandolinad (?) zucchini, färsk basilika, senap, vitvinsvinäger, kvarg, kokos, nötter, torkad frukt och blåbär mmmmmmh.

Därefter städades hela lägenheten så den är fin inför morgondagens Bachelor-marathon haha och därefter förberedde jag morgondagens frukost. Ni vet, en sådan där som ska få mig att skutta upp ur sängen (förhoppningsvis icke-bakfull) till frukostbordet för världens bästa start inför morgondagens träningspass.

Fail to prepare…. Och så vidare ni vet.

Tyngre protein

Och receptet på den här, det får ni imorn ;) TREVLIG VALBORG ALLIHOPA, nu firar vi in den efterlängtade våren ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply