Life stories

Valborgsbildbomb!

maj 1, 2016

Valborg blev så lyckat, det kan nästan inte bli annat när vi inviger våren med typ årets första riktiga grillning och en stor brasa. ÄLSKAR brasor! Kvällen spenderades med mannen min, min fina syster och hennes medtagna kompanjon och redan klockan 12 satte vi oss i en Uber hem då någon skulle upp och träna idag haha. Men i vanlig ordning tror jag alla är glada idag för att någon tar sådana viktiga och vuxna beslut ;)

Okej förbered er på en herrans massa bilder…

Svartvit bild Valborgsmiddag Mousserande

Jag var snabb på att paxxa öppnandet av kvällens första flaska Prosecco, det som inte syns på dessa bilder är att jag är fullkomligt livrädd för att öppna sådana här korkar. Har någon gång fått för mig att det finns en risk med att min tumme smälls av tillsammans med korken…. We cought that thought här;

Haha

Jag räknar totalt 6 stycken (!!) hakor på mig själv här hahahahaha. Bjuder på den 

Valborgsdrink

Olivia

Min vackra syster <3

Espresso

Mannen skulle bjuda på espresso från baristamaskinen med egenmalda kaffebönor… Återigen, behind the scenes så hade cirka 7 liter vatten läckt ut över diskbänken och det var malda kaffebönor på såväl golv som väggar. Men slutresultatet blev ju fint så… 

Grillat Middag

Grillad fläskfilé, majs och en stor, stor sallad. Okej sååå gott!

Add ice cream

Och till efterrätt blev det jordgubbspaj med Add icecream (pajjen får ni recept på i veckan) och allt negativt jag tidigare kläckt om denna glass tar jag tillbaka. Den var helt underbar! På Nyår köpte jag med mig burk men vart rejält besviken när glassen smakade som en fryst proteinshake… Gjord på vatten. Misstänker dock efter att ha smakat gårdagens att jag fått en dålig bytta, för denna var magisk! 

Valborgsbrasa Brasa

Färdkost till brasan är obligatoriskt!

Olof

Min fina älskling <3 … Som gnällde non-stop på hur varmt det var att stå så nära brasan haha

Valborg Olivia Eld Back

15 lager varma kläder senare så befann vi oss vid brasan där vi stod en lång lång stund och värmde oss tills det var dags att gå hem för efterrätten och det sista glas vinet för kvällen. En underbar kväll och idag fick vi vakna upp till Maj… Vilket innebär att det endast är fyra veckor kvar tills det officiellt är sommar (det här med att leva i nu:et haha). 

Nej nu ska jag duscha och sedan bege mig till SATS för att köra igenom armar. Vi jobbar lite med taktikerna jag pratade om här idag, och satsar på några få övningar och endast det som är KUL. För idag är någon träning bättre än ingen….. 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Linda Assarsson maj 1, 2016 at 4:28 e m

    Då får jag oxå ta å smaka den glassen igen, för mitt första möte med den var just så som du beskrev proteinshake..
    Men glass e ju galet gott så den kan man ju offra sig på å testa återigen ;)

  • Leave a Reply